Annons

265cc, 285cc


Hej på er alla tuttisar. Var på konsultation idag och vi kom väl rätt och slätt fram till motiva ergonomix, 245cc demi. Det jag missade att fråga var då: vad för storlek kommer jag hamna på efter operationen? Har små 70B kupor nu innan (70B med push up i, alternativt 70a utan).

Så därför undrar jag: hur många cc ryms i en kupa? Tänker om man kan räkna ihop förväntad kupstorlek:). Läste någonstans att 100cc är 1 kupa, är det rimligt?
Hej! Jag går i tankar att förstora brösten! Lite research har gjort att jag funderar på att utföra den på Akademikliniken i Göteborg och undrar därför om någon vill dela med sig om erfarenheter därifrån? Någon varm kirurg ni vill tipsa om? Någon annan klinik?

Undrar även om ni genomfört förstoring med motiva, ergonomix eller round och vad ni tycker om dem:)? Har 70b (små!) nu och är rätt späd i överkroppen så ett par naturliga bröst hade varit att föredra för mig och därav har jag fastnat för motiva (+mer fördelar.)

Uppskattar om ni hjälper mig i mina funderingar!amandafelicia's picture
amandafeliciaHej alla fantastiska!

Idag var jag på konsultation på bästa Nordiska Klinken.
Operation är bokat, vilket känns SÅ BRA!

Jag träffade Mattias Elmer och är jättenöjd med hans bemötande. Nu till min fråga.

Är rätt liten (159cm) och väger 50 kg. Vill ha naturligt men ändå stora och snygga bröst som INTE ser ut som bomber, viktigt!! Fick 3D bilder på tre olika alternativ.

Alternativ1: 230CC
Alternativ2: 245CC
Alternativ3: 265CC
Hej allihopa!
Jag gjorde en bröstförstoring och ett lyft för exakt en vecka sen. Undrar hur ni andra mår och hur det börjar se ut?
Jag mår bra och har mått väldigt bra sen dag 1. Ingen större smärta, tycker bröstbandet är jobbigt. Ömt dom första dagarna och mornarna är värst, när man varit stilla och blivit stel.anonym's picture
anonym (not verified)Den ständiga kampen om att välja storlek. Jag har idag varit på min 2 konsultation och har idag fått prova sizers som jag inte fick första gången. Det bestämdes vid första besök att jag skulle ha 265 demi men när jag har stirrat mig blind på mina 3D bilder så har jag tyckt de är små. Idag har jag även fått prova 315 i sizer och tyckte det kändes bra, det ser även ganska bra ut på 3D bilder men när jag provar ristestet med 3dl ris så tycker jag inte alls att det funkar!Mariaspång's picture
MariaspångHej!

Jag har nu bestämt mig och bokat operation den 23/4 på Nordiska Kliniken. Jag valde Patrik Höijer då han var väldigt lyhörd och gav bra rekommenderationer. Vi kom fram till att Motiva Ergonomix skulle passa mig, förmodligen 285 cc då jag vill ha så naturligt resultat som möjligt. Dock diskuterade vi profilen, han tyckte antingen moderat (heter det så?) eller hög profil. Är rädd att det blir för bolligtt med hög profil. Vad tror ni andra?

Jag har liten byst från början, ammat två barn, ca A-kupa..
Hej!

Ni med 70A som gjort bröstförstoring med Motiva Ergonomix mindre storlekar. Jag undrar vad ni fick för bystmått efter er bröstförstoring?

Jag önskar ett bystmått på ca 86cm, detta eftersom det känns viktigt för mig att kunna fortsätta använda storlek S i kläder. Men lyckas inte lista ut vilken cc som hamnar närmast detta.

Jag har fått mäta runtom på konsultationer men måttet blir väldigt olika beroende på om jag provat protes i bh eller fått prova implantaten utanpå kroppen..

Tack för att ni tar er tid att svara och ev mäta :)

Kram!Annons
Annons
Annons