Annons

725-925cc

Elli67's picture
Elli67Hello tjejer med större implantat, tänker typ 600cc och uppåt.

Finns det fler av er som ägnar er åt löpträning.
Hur tycker ni att det fungerar? Har ni några bra tips? Jag fattar att en bra BH med gott stöd är att föredra. Har ni provat många olika sådana?

Jag tycker lite att det kan sticka lite i mina ärr, oregelbundet, men det har blivit lite mindre sen jag provade första ggn.

Om ni springer? hur lång och ofta brukar ni springa?
Jag gjorde i april 2015 bröst op hos patrik höijer på Nordiska kliniken, hette dock laser och estetik då. 44000.
Har nu ett brustet implantat, sen långt tillbaka tydligen, då de oftast brister i insättning av implantaten.
(Silimed 20622 505HI) ska byta, motiva corse 725 lutar det emot.. men..
Då 2015 betalade jag 5k mer för att få motiva istället för mentor.. fick silimed.. implantatet trasigt, nu får jag paya allt igen, dock 46k.för att få motiva, har även kontaktat proforma och de sa 36k, op hos Michael olenius,.c.s.w.'s picture
c.s.w.


Övriga taggar: 


Hej,
Jag har i dagsläget 420cc i brösten. Dessa implantat gjorde för 11 år sedan och har sen dess fött två barn och gått upp 10kg vilket såklart påverkat brösten litegrann och iochmed viktuppgång upplevs brösten mindre än tidigare.
Jag har därför varit på konsultation på nordiska klicken hos Mattias varpå han rekommenderade 765cc mentor xtra.
Jag känner mig dock nervös över att dessa ska vara väldigt mycket större då det låter rätt mycket.
Hej alla, jag ska operera om mig igen om exakt en månad och tänkte fråga lite om era åsikter och tips. Opererade mig hos Patrik för 2 år sen, la in 550cc mentor full profil. Nu ska jag göra om dom pga att implantatet har glidit ner så att mina bröstvårtor pekar uppåt och lite åt sidan. Har även fått rippling mellan klyftan då jag har gått ner lite i vikt samt tränar mycket!MrsPw's picture
MrsPw


Övriga taggar: 


Hej,
Jag bor i Helsingfors och har Motiva Round 450 som jag gjorde i Mellanöstern när jag bodde där. Jag är väldigt nöjd med formen men vill uppgradera storleken. Förmodligen tittar på 725 eller 825 Motiva Round Corse (jag är 31 år, 169cm, 62kg och tränar ganska mycket).
Jag har läst mycket om kliniker i Stockholm och tänkte på att ta båten över, men under de här koronatiderna tittar jag också på vad som finns i Helsingfors. Känner någon kliniker i Helsingfors som har erfarenhet av sådana storlekar? Några rekommendationer?Emmaharleysmith's picture
EmmaharleysmithHej och tack för ett grymt forum! Har äntligen (24/11) gjort min efterlängtade operation. Lyft + implantat.
Det har gått rätt bra ändå, inne på dag 9 sedan operation, dag 3 utan någon smärtlindring,
Nu till min fråga. Har försökt leta efter liknande här på forumet, men hittar inte.
Detta var min första operation.
Jag har lagt i stora implantat då jag alltid haft stora bröst och vi skulle ta bort rätt mycket av vävnaden på mina hängande 1000 ml bröst.
Jag har lagt i 775 cc hp round motiva.CarinaGH's picture
CarinaGH


Övriga taggar: 


Imorgon ska jag byta mina 450 cc Mentor till 725 cc Motiva.
Jag är förväntansfull och lite nervös :)
Jag skulle vilja se bild på någon, som i princip inte hade några bröst innan, väger ungefär 58-62 kg, är ca 165-171 cm lång och som har ungefär 725 cc nu.
Finns det någon vänlig själ som kan tänka sig att visa mig? Det behöver absolut inte vara avklätt, om man inte vill förstås.

Inte höga krav alls ?Am94's picture
Am94Jag ska göra en bröstförstoring (Motiva Round Corse 725) på Nordiska kliniken. Patrik Höijer ska utföra operationen på mig.

Jag har aldrig gjort någon operation tidigare. Jag har funderingar till er som gjort eller har erfarenhet om storleken jag skrivit ovan. Är detta för stort eller för litet? Jag vill ha det fylligt och gillar stora bröst. Idag har jag en C kupa. Har ni blivit nöjda som har 725? Söker på internet och tycker det ser så olika ut på alla. Jag blev osäker på storleken sedan och funderar på ännu större 825?Fröken111's picture
Fröken111Hej allesammans! Hade ni andra några bilder som ni tog med er och visade upp för läkaren när ni skulle på er konsultation? Bilder på glamourtjejer/porrstjärnor etc?

1) Vilka personer visade ni upp? Vem har era drömtuttar?

2) Vad sa läkaren? Förklarade han hur likt det kan/inte kan bli?Fröken111's picture
Fröken111Hej allisammans. Jag vet redan att jag vill ha omkring 800-1000 cc, men har förstått att jag måste börja på en lägre nivå först. För er som har så stora, hur många operationer var ni tvungna att göra för att nå den storleken? Och hur lång tid tog det?

Utan att nämna namn tycker jag att olika läkare gett väldigt olika svar. Det är förstås individuellt, men hur har era erfarenheter sett ut?Annons
Annons
Annons