Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2020, December 4 - 00:26
Emmaharleysmith
Emmaharleysmith's picture
Offline
Last seen: 8 months 2 days ago
Brons
Joined: 2020-09-27 14:52

Är detta normalt? Hjälp

Hej och tack för ett grymt forum! Har äntligen (24/11) gjort min efterlängtade operation. Lyft + implantat.
Det har gått rätt bra ändå, inne på dag 9 sedan operation, dag 3 utan någon smärtlindring,
Nu till min fråga. Har försökt leta efter liknande här på forumet, men hittar inte.
Detta var min första operation.
Jag har lagt i stora implantat då jag alltid haft stora bröst och vi skulle ta bort rätt mycket av vävnaden på mina hängande 1000 ml bröst.
Jag har lagt i 775 cc hp round motiva.

Jag har inte ont men jag får en jätte konstig känsla när jag står upp och går. Det är ju givetvis jätte stramt över brösten, känns som det ska brista (explodera). Men det känns som jag känner implantaten, det är så hårt och smärtan sätter sig i ryggen och axlarna. Vågar knappt ta ner axlarna från öronen då det känns som jag adderar mer tyngd på bröstet.

Kan man stoppat in för mycket än vad muskeln klarar av? Kommer inte kunna leva normalt om inte detta avtar. Promenader är jobbigt efter 10 min då brösten är tunga, hårda och rent utsagt obekväma. Känner inte av det när jag sitter eller ligger?

Är det jag som nojjar för tidigt? Varför är alla andra ute och promenerar och jag kan inte ens ta av bh-n utan att det känns som tuttarna ramlar av.

Snälla säg att detta stela, strama och hårda försvinner när brösten trillar ner och muskeln slappnar av?

Annons
2020, December 4 - 16:16
Betty Boop
Betty Boop's picture
Offline
Last seen: 1 day 22 hours ago
Silver
Joined: 2011-01-14 09:48

Jag tror inte alls det är något konstigt. Du har genomgått en ganska stor och omfattande operation. Troligtvis har du mkt extra svullnad o vätska i brösten och det känns jättemkt när man står o går, och känslan när du tar av Bhn känner jag igen! Man vill liksom hålla i brösten.
Försök lyssna på kroppen o låt det ta sin tid. Känns det inte bra att gå långa promenader så vänta lite, bara du inte är helt stillasittande. Är du orolig så hör av dej till kliniken, du får säkert lugnande besked.
Har du lagt under muskeln så är det väldigt stor volym att pressa in första gången, även om du haft stora bröst förut. Dina egna bröst har ju varit ovanför muskeln. Lycka till nu med allt.

2barn,född 1976.173cm,65kgStorlek före op; 70b.Storlek efter op:70dd. Operation nr 1: 2007 350 cc Citadellkliniken, Peter Cosmo.Operation nr2 2010: BO samt implantatbyte till 510 cc, Citadellkliniken Peter Cosmo
Operation nr 3: 2020 Nov implantatbyte pga ruptur, samt sy in fickor. Motiva Ergonomix 625cc

Annons
Annons
Annons