Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2019, May 12 - 23:43
Nyfikenn
Nyfikenn's picture
Offline
Last seen: 5 months 2 days ago
Silver
Joined: 2019-04-27 18:36

Tubulära Motiva ergonomix

Hej!
Jag har tubulära bröst som jag vill korrigera med hjälp av implantat och vårtgårdsförminskning. Jag har läst att man gärna sätter in anatomiska implantat för att rätta tubulära bröst. Är själv inte så förtjust i dessa och speciellt inte att sätta implantat framför muskeln. Någon här som korrigerat tubulära bröst med att sätta in Motiva ergonomix bakom eller delvis bakom och fått bra resultat? Har ni blivit nöjda? Vilken klinik och kirurg? Har konsultation hos Tuve Mårtensson på reformkliniken snart, väntar med spänning på vad han kommer föreslå för implantat och placering.

Bröstförstoring
Konsultation bokad hos Tuve på reformkliniken 11/7-2019
Tubulära bröst, vill rätta formen, minska vårtgårdarna och förstora.

Annons
2019, May 13 - 01:32
ramina92
ramina92's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2018-04-19 22:50

Du ska inte göra lyft? Har dock läst att round är mer vanligt än droppformade när man har lite mer tubulära bröst men kanske är olika (antagligen). Vet du varför man sätter de framför muskeln?

-----------------------
1992, Längd: kort
Intresserad av: Bröstförstoring samt nyfiken på tandblekning
Op: Mattias Elmér på Nordiska Kliniken, april -19

2019, May 13 - 13:36
Nyfikenn
Nyfikenn's picture
Offline
Last seen: 5 months 2 days ago
Silver
Joined: 2019-04-27 18:36

Jo, jag tror jag åker på det med... men inte säkert. Det är så ändå? Jag har läst i trådar att de lägger anatomiska framför för att skapa en underpol, vilket man oftast saknar med tubulära bröst. Men kan ju inte så jättemycket om det.

Bröstförstoring
Konsultation bokad hos Tuve på reformkliniken 11/7-2019
Tubulära bröst, vill rätta formen, minska vårtgårdarna och förstora.

2019, May 13 - 19:54
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 15 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Tubulära bröst får sin karakteristiska form pga en stram vävnadsring runt vårtgården. I puberteten, när brösten börjar växa, vill inte den ge med sig och därför sler den mesta volymökningen framåt, vilket orsakar den typiska puffiga vårtgården och bröstvecket förblir högt, vilket innebär att man inte får just någon underpol.
Den här vävnadsringen är det man har att "kämpa mot" och den behöver töjas ut för att bröstet ska kunna anta en rundare form. Ibland snittar man i den för att få den att ge med sig. Om implantatet ligger nära den, är det lättare för det att töja ut ringen, än om en muskel håller implantatet tillbaka. Detta skulle kunna yttra sig som en dubbelkontur, kanske som en topp ytterst på bröstet - jag vet inte hur du ser ut, men det är ett tänkbart scenario.
Det finns många fördelar med framförplacering, som du kan vilja känna till - t ex riskerar du inte på samma sätt muskelpåverkan, dvs att brösten får en lite knasig form när du använder bröstmusklerna. Ingreppet blir också betydligt mindre smärtsamt och du har kvar en intakt muskel, inte att förakta...
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons
Annons