Annons

Asymmetriska bröst


Hej!

Någon som gjort en full bukplastik som vill ge tips och råd om frågor jag bör ställa till kirurgen. Jag har bokat operation 1/6-23 så har ett tag på mig.

Planerar att göra en bröstförstoring med bröstlyft samtidigt, tips tas gärna emot när den gäller den operationen med.

Har bokat operation på Akademikliniken hos doktor Jonas Lundberg
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

Tio år efter att jag fick mina efterlängtade lika stora bröst via landstinget har jag nu opererat mig igen den 17 mars 2022 hos Dr. Alexander Kamali på ACPK (Akademiskt Centrum Plastikkirurgi).
Jag har efter många år äntligen bokat en tid på VC för mina tubulära bröst. Jag hade någon sista förhoppning om att brösten skulle växa iom graviditeten men icke. De är precis lika som de varit sedan jag var tretton och nu är barnet över året (jag är idag 26 år). Jag har inget hopp kvar om att brösten ska bli "normala" utan hjälp och har därför samlat mod till mig och bokat tid på VC. Jag har inte ekonomi att fixa brösten privat pga student men tänker att det bör gå få landstingsfinansierat iom att det är en missbildning. Jag är så trött på att må dåligt över mina bröst.
Halloj!

Jag har varit på 4 olika konsultationer nu och får olika svar av alla. Känner mig förstådd när jag sitter där, men när jag går därifrån är jag mer förvirrad än någonsin.
Hejsan!

Jag har tidigare haft tubulära bröst och blivit opererad offentliigt via landstinget. Operationen jag fick var en bröstförminskning samt ankarlyft.

Det har nu gått ett år sedan operationen. Jag har sedan första dagen tejpat mina ärr, och detta har jag gjort i ett år. Jag har alltså inte gått en enda dag utan tejp.Snövitsbambi's picture
SnövitsbambiNågon som fått hängiga bröst efter en bröstförstoring som kunnat fixat dom? Med lyft? Större implantat?Jessie08's picture
Jessie08


Övriga taggar: 


Hej,

Jag tog ut mina implantat som jag haft sedan 2007 och gjorde ett bröstlyft, den 24/9- 2019.
Nu, snart 4 veckor efter operationen så ser jag att brösten är totalt olika stora. Det skiljer minst 1 storlek mellan brösten.
Jag blir så himla orolig, vill inte gå runt med olika stora bröst, inte med den här stora skillnaden.Nattjackan's picture
NattjackanHallå där!
Jag ska göra en bröstförstoring i november på Akademikliniken i Stockholm. Jag har ganska mycket, eller hur man ska förklara, skolios och har även snett bröstben till följd av detta. Mina bröst är olika stora men ska fylla båda med lika mycket för att slippa flytta på ena bröstvårtan då de sitter i olika höjd.
Min fråga är om det är någon mer med skolios som gjort en bröstförstoring, och hur resultatet blev? :)

Ha det bäst allihopa!
Hej!
Jag opades nyligen, satte in runda mentor 200cc och 300cc för att rätta till asymmetri, samt förminskade ena vårtgården och stramade åt den andra då de var väldigt olika i storlek.

Enl. kirurgen ska jag tejpa ärren upp till 3 månader framåt. Men jag är oerhört nyfiken/orolig över hur ärr runt bröstvårtorna kommer ser ut, eftersom de är mer synliga än de för implantaten.

Nu kan jag inte se alla bilder här än men är det någon som gjort bröstvårtsplastik som kan dela med sig?Annons
Annons
Annons