Annons

Bröstvårtsplastik

Bild för BunnyHop
BunnyHopHej!
Jag opades för ca 2 veckor sedan nu och först idag märker jag att ena bröstvårtan tappat känseln helt. Jag hade känsel i båda bröstvårtorna efter operationen så detta måste ha kommit för bara några dagar sedan. Är detta normalt? Att känseln kn försvinna även flera dagar efter op? Och finns det möjlighet att den kommer tillbaka?

Tacksam för svar!!
Hej!
Jag opades nyligen, satte in runda mentor 200cc och 300cc för att rätta till asymmetri, samt förminskade ena vårtgården och stramade åt den andra då de var väldigt olika i storlek.

Enl. kirurgen ska jag tejpa ärren upp till 3 månader framåt. Men jag är oerhört nyfiken/orolig över hur ärr runt bröstvårtorna kommer ser ut, eftersom de är mer synliga än de för implantaten.

Nu kan jag inte se alla bilder här än men är det någon som gjort bröstvårtsplastik som kan dela med sig?Bild för Black Panther
Black PantherHej på er!
Jag har alltid skämts och mått dåligt över mina bröst ända sen jag började få bröst faktiskt. När jag började få bröst kring 11-12 års åldern så var det mina bröstvårtor som stod mest ut som små spjut och dom var som en klump plus att det syntes tydligt genom alla tröjor.
Om jag säger att när jag har styva bröstvårtor så är min bröstform mer rund men när jag googlat på tubulära bröst så ser jag vissa likheter och inte så vet inte vad jag har. Beskrev mina bröst för en klinik jag pratade med och hon jag pratade med sa att jag hade tubulära bröst.Annons
Annons
Annons