Annons

Vet ej/saknar namnet


Helloow, det har gått ca 1v sedan min op, jag har väääldigt ojämna näsborrar, enligt läkaren så kmr dem att bli jämna med tiden då det är svullet nu pga vi behövde flytta något från ena till andra sidan då jag hade en sne näsa, har väldigt svårt att se att de kmr bli jämna med tiden med tanke på hur stor skillnaden är, är de någon som vart med om samma elr har nån aning om hur de fungerar? Hjälp en orolig tjej :/Mer information: 

Min ena bröstvårta flyttades mer symmetrisk under första operationen, vilket lyckades med själva bröstvårtan, men snittet var varken format naturligt eller bra gjort. Vårtgården sträcktes dessutom ut mycket mer än på den orörda sidan då det gjordes samtidigt som bröstförstoring (en risk jag hade velat veta innan, jag hade valt separata operationer i så fall). En annan kirurg, som känns betydligt mer kompetent och seriös, ska försöka åtgärda den vårtgården genom att förminska och jämna till den.Jag ska göra 325cc xtra round så undrar bara vilka fler här som har från xtra serien? Verkar inte finnas så många här som har dom så har inte lyckats hitta mer än en bild hittils och skulle verkligen vilja se hur de har blivit för fler andra
Så lämna gärna en kommentar om ni har bilder i galleriet eller bara om ni vill dela något av er erfarenhet med dessa implantat och om ni blev nöjda :)Mer information: 

Blev en till konsultation ändå eftersom jag inte kände mig helt 100 på mitt förra val av implantat. Så har nu valt Mentor round siltex high xtra 325cc och känner mig supernöjd med detta speciellt efter att ha läst så mycket positivt om just xtra serien :)

*6/1-24
Hade 2 olika implantat som jag valt inför op, ett som jag verkligen vill ha (325cc) och ett i reserv (285cc). Men ångrade mig ang att köra på ett mindre reserv implantat så har nu frågat kirurgen om jag kan få ha 325cc (10.8 Ø) och 340cc (11.1 Ø) som alternativ inför op eftersom båda har samma projektion och vilket jag än får av dom så är jag 100% nöjd. Känns bättre än att riskera bli missnöjd med det mindre. Väntar ännu på svar!

*8/1 fick ok på dom!
Edit: jag trodde ju det men tyvärr så blev det förjävligt för dom är alldeles för smala för min kropp och kirurgen inte verkar veta vad han håller på med trots att allt lät så bra på konsultationerna


Blygdläppsförminskning Nov 2023 - * Vet ej/saknar namnet - Bella1994

2023-11-23

Hej! Tänkte skriva om min upplevelse av intimkirurgi då jag vill bidra med information för alla som funderar på det.
Den 23 november 2023 gjorde jag en blygdläppsförminskning av dr Rika Hammarström från Mediquinn. Orsakerna till operationen var likt många andra en kombination av fysiska besvär och komplex under loppet av flera år.

Mer information: 

Min läkare hette Niklas Heijber.

Opererades på fm den 19/12.
Vägde 87,7 kg operationsdagen
Bekostade min op själv.

Mycket trevlig och vänlig personal. Mådde dock väldigt illa efter op då jag hade blod i magsäcken som kroppen ville göra sig av med . Kräktes några gånger på natten och sedan mådde jag bra.

Hade inte ont efter op - men var trött och lite små klen några dagar efteråt.
Det var svårt att få i sig den mängd dryck jag skulle den första veckan .

Sedan har allt faktiskt flutit på bra.
Jag mår bäst om jag äter var 3:e timme . Varannat mål som ett mellis ( lite mindre ) äter små portioner frukost , lunch och middag .


Annons
Annons
Annons