Annons

Byte av implantat

Görs oftast därför att man inte fick önskat resultat med det första implantatsvalet, men kan ibland vara planerat som steg 2, då det inte varit möjligt att lägga in den slutligt önskade storleken vid första operationen p g a "platsbrist". Det kan också göras efter en längre tid, för att de första implantaten bedöms behöva bytas ut, och kanske önskar man då dessutom ytterligare utfyllnad efter t ex amning.


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 Mer information: 

Byte av implantat till anatomiska 410 cc framför muskeln.


Bild för anacervilla86
anacervilla86


Övriga taggar: 


Är 157cm, 51kg och ska in med 620cc. Stort eller litet?Bild för Gabriella V
Gabriella V


Övriga taggar: 


Hej!

Jag har tid om en månad, den 6 mars, för en operation då jag ska byta från 600+650cc implantat förhoppningsvis till 300cc implantat. Jag ska göra ett lyft i samma veva, vilket jag gjorde när jag opererade första gången också.

Jag försöker hitta före/efterbilder på andra som gjort samma grej, inte nödvändigtvis med lyft men iaf downsizing på implantat. Det verkar omöjligt? Är det någon annan här som gjort det möjligtvis och vill peppa/dela erfarenhet/berätta hur och varför osv?

Massa kram!
GabriellaMer information: 

Jag ska nu den 22/2-19 på konstulation för implantatbyte på Proforma clinic i Stockholm. Jag har idag 300cc men är inte riktigt nöjd med storleken så ska nu förhoppningsvis byta implantat till 425-450cc.Hej! Finns det någon här inne som blivit missnöjd med resultatet och fått en korrigering till reducerat pris via AK?

Jag opererade mig i september 2018, ett ankarlyft + byte av implantat, då tänkt till större. Eftersom det var 16 år sedan min första bröstoperation, hade jag såklart glömt storleken på implantaten som sattes in, men jag gissade på runt 250-300 framför muskeln.Bild för Loveisall
Loveisall


Övriga taggar: 


Hejsan!

Opererade mina bröst för 1 år och 3 månader sedan och la in 700cc hög profil motiva och känner att det är alldeles för stort! 14,5 i bredd. Ska nu göra ett byte och min kirurg rekommenderar 400cc låg profil med samma bredd och är lite orolig hur det kommer att se ut? Han vill ha samma bredd då de inte SKS bli för stort mellanrum mellan brösten.

Känns som de kommer bli platta och breda? Eller putar den lägsta profilen också?
Ni med 400cc eller ni som gjort implantat byte. Alla tips tack! Nöjda?Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!