Annons

Byte av implantat

Görs oftast därför att man inte fick önskat resultat med det första implantatsvalet, men kan ibland vara planerat som steg 2, då det inte varit möjligt att lägga in den slutligt önskade storleken vid första operationen p g a "platsbrist". Det kan också göras efter en längre tid, för att de första implantaten bedöms behöva bytas ut, och kanske önskar man då dessutom ytterligare utfyllnad efter t ex amning.


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 Nady4's picture
Nady4Jag har bokat min operation om 2 veckor på nordiska kliniken, det blir en hel makeover typ. Men jag har ett problem.
Jag ska göra en bbl där jag ska fettsuga armar och rygg+ transplantera det till rumpan vid första operationen.

Sen ska jag vänta ca 6 veckor och även fettsuga framsidan då magen, midjan, låren och så ska jag fettsuga hals/käklinje också och transplantera allt det till rumpan/höfterna.
Samtidigt som jag gör det här ska jag göra bröstlyft+Vårtgårdsförminskning+byte av mina implantat (från 320cc till 570cc/620cc)Mer information: 

Implantatbyte i samband med korrigering. Insydda fickor samt gick från 355cc till 440cc.


AnnaG2022's picture
AnnaG2022Har 225 cc , droppformat som sattes in 2008 , placering framför och de är fortfarande i fint skick men lite ripplat på ena sidan .

Gjorde det eftersom jag har väldigt lite egen vävnad , typ liten A kupa och ville ha lite kurvor

Oavsett så skulle jag nu vilja ha större, inte bestämt ännu och inte varit på konsultation . Men funderar på ca +400 cc och Proforma i Stockholm hos Göran Gribbe (trots att han verkar lite speciell?)

Jag har 75C idag - går det att säga ungefär vad 400-500 cc skulle bli?Lantisbönan's picture
LantisbönanHej! Jag har gjort två operationer över bröstmusklerna som varit fantastiskt okomplicerade. Här klarat mig med en eller ett par vanliga smärtstillande tabletter första dygnet efteråt och mått toppen. Lite stelt att sova såklart och hämmande att inte flyta saker första tiden, men kan absolut inte klaga.
Nu ska jag opereras en tredje gång. Från 350 cc över muskel går jag till antingen 625cc eller 700cc med placering under bröstmusklerna.
Ni som gjort likande operation, är det stor skillnad på återhämtning?
Annat ni kan förbereda mig på?Annons
Annons
Annons