Annons

Byte av implantat

Görs oftast därför att man inte fick önskat resultat med det första implantatsvalet, men kan ibland vara planerat som steg 2, då det inte varit möjligt att lägga in den slutligt önskade storleken vid första operationen p g a "platsbrist". Det kan också göras efter en längre tid, för att de första implantaten bedöms behöva bytas ut, och kanske önskar man då dessutom ytterligare utfyllnad efter t ex amning.


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 Mer information: 

Har 380 cc implantat sedan väldigt länge, de är nästan 20 år. gamla Har fått en sen kapselbildning och har bestämt mig för att byta ut dem. Men den här gången vill jag gå ned i storlek. Ska lägga in Mentor Smooth Round moderate plus profile. Jag velar mellan 325 cc och 295 cc. Är det någon som har gjort samma sak? Det vanligaste när man byter implantat är ju att gå upp i storlek, men jag känner att jag skulle trivas bättre med mindre. Tränar en hel del så att få lite mindre bröst kommer att kännas bättre. Said Saidian kändes väldigt förtroendegivande. Jag var där i nästan två timmar och han lyssnade och berättade om allt jag undrade över. Kändes mycket bra! Funderar över vilken storlek jag ska välja bara.Nu är det 15 år sedan jag opererade in mina implantat. Det var det värsta jag har varit med om. Kräktes under bilresan hem. Jag kunde inte resa mig själv ur sängen på någon vecka. Och veckorna efter kunde jag endast rulla ur sängen. Även om jag fick hjälp så var det fruktansvärt. Sjuksystern på kliniken i Ockelbo verkade inte alls förstå min extrema smärta. Nu hade ju jag i princip ingen egen bröstvävnad så det kanske var därför...Mer information: 

Jag var där på en konsultation på Nordiska Kliniken för att prata om ett inlägg byte, vill byta från high profile 400 cc, motiva till ultra high profile 625 cc, motiva. För att få till lite fastare bröst. Sen ville jag också boka in en BBL.


Annons
Annons
Annons