Annons

Byte av implantat

Görs oftast därför att man inte fick önskat resultat med det första implantatsvalet, men kan ibland vara planerat som steg 2, då det inte varit möjligt att lägga in den slutligt önskade storleken vid första operationen p g a "platsbrist". Det kan också göras efter en längre tid, för att de första implantaten bedöms behöva bytas ut, och kanske önskar man då dessutom ytterligare utfyllnad efter t ex amning.


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 
Hej,

Jag undrar hur mycket häng ni fått efter en bröstförstoring? Jag gjorde en bröstförstoring för 4år sedan och la in Allergan 400cc mellan profil men fick ripplings och dB så opererade om mina bröst okt 18. Nu har jag 500cc Motiva hög profil, men har fått "häng" på brösten som jag inte hade innan. Är det vanligt att få det efter bara 2mån och lär dom inte hänga mer efter ett år då? Skulle förstått hänget med anatomiska implantat men inte med runda, tycker det ser konstigt ut..Bild för LER
LER
Mer information: 

Byte från mentor 350cc till motiva 725cc


Mer information: 

Korrigering av töjda fickor, funderar även på att byta ut implantaten till 925/1050cc motiva round corsé.


Mer information: 

Var på konsultation idag för att få info ang ev uttag av implantat eller byte av implantat, till mindre implantat och även ergonomix istället för round. Dock upptäcktes att jag har fått en något töjda ficka på höger sida. Då hjälper inte enbart implantatbyte. Måste korrigeras vilket innebär isåfall nya ärr under brösten. Blir det operation så blir det inte än i vilket fall. Ska leta mer info och tänka noga.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!