Annons

Jörg Bohn

Bröstförstoring mar 2021 - Citadellkliniken - Landskrona Jörg Bohn - FLUXDROPS

2021-03-22

Anlände till Landskrona station och hade lite svårt att hitta Shuttle-service bilen för att trots att den är svart på bilden så hade jag snurrat till det & trodde att den skulle vara vit. Chauffören var supertrevlig men jag minns tyvärr inte hans namn. Väl framme (strax före kl 9:00) så anmälde jag mig i receptionen, fick gå en trappa upp och vänta, sen så visades jag till mitt rum, tog ut samtliga piercings och fick instruktioner om att tvätta kroppen med Hibiscrub, jag slapp tvätta håret eftersom jag gjort det kvällen innan.

Mer information: 

OP 2016 av Jörg Bohn
500 cc under muskeln


Mer information: 

V: 375cc & H: 400cc
Motiva ergonomix full


Mer information: 

Korrigering av db och bröstfickaHej!

Jag opererade mig i för 3 dagar sedan den 8/2
Hade lite hängiga bröst då jag ammat 2 barn.
Undrar mest över när själva implantaten åker ner ? Har bröst band men blev tillsagd att inte använda bh-n när jag ändå ligger i sängen nu första veckan. Då jag vill ha ett väldigt naturligt resultat. Men nu känns det som att brösten hänger undertill och implantaten är uppe i bröstkorgen. Borde jag använda bh-n ändå eller kommer det rätta till sig senare ? Någon med erfarenhet ?Mer information: 

Konsultationen gick helt ok, ställde dock inte så många frågor som jag hade tänkt, men hade nog inte så många heller. Hade inte med någon målbild & specificerade inte riktigt vilket resultat jag var ute efter. Dock var vi på samma spår, så det var okej. Jörg rekommenderade Demi, men jag kunde även välja Full.Idag är det 11 dagar sedan min op. I nuläget är jag inte alls nöjd med formen! De ser ut som två avlånga limpor, inte som frallor som jag förväntat mig. Jag vet att det tar tid innan de sätter sig men hur har det varit för er? Var era väldigt bulliga upptill? Hur länge? Jag använder bröstband och spänner det så mycket som jag förmår.Bild för Linslus
LinslusHej
Jag ska troligtvis operera mig på citadellkliniken hos jörg i slutet av februari. Men känner mig orolig för narkos och för Corona-situationen.
Har två barn och dödsångesten smyger sig på ibland. En annan oro är om man drabbas av Corona eller komplikationer i samband med operationen, vården är så överbelastad redan och hur skulle det se ut att man kommer med ett par nyopererade tuttar!!! 😂 bara jag som känner så här? Hur resonerar ni?

Från Orolig själ 🙈Annons
Annons
Annons