Annons

Tuve Mårtensson


Hej! Jag har länge velat förminska mina vårtgårdar men nu inser jag att jag kanske också skulle behöva ett bröstlyft. Jag har en konsultation bokad med Tuve Mårtensson i maj på Reformkliniken i Malmö och undrar därför om någon här inne som har gjort vårtgårdsförminskning och/eller bröstlyft hos Tuve vill dela med sig av sin upplevelse? Speciellt hur ärren läkt. Jag har läst mycket positivt om honom men har inte sett några före och efter bilder.Bild för TanjaT
TanjaT


Övriga taggar: 


Hej!
Ska göra första operation på Reformkliniken. Någon som vill skriva om sin upplevelse av bröstförstoring? Någon som har opererat sig på Reformkliniken?
Välja rätt storlek?

Nu har jag varit på min andra konsultation, vilket var hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Jag måste bara ge en eloge till Peter och teamet där, vilken fantastisk upplevelse jag fick. Helt otroligt professionella, varma och genuina människor på plats. Peter var både rak, öppen, genuin och personlig. Så för min del är det en no-brainer att jag väljer att göra min operation via dem.
Har varit konsultation hos Tuve Mårtensson på Reformkliniken. Fick fram att jag har en diameter på 12,5 cm, tycker att det känns väldigt smalt för mig (mina bröst känns mycket bredare). Vad är egentligen vanligt vid bröstbredd, vad har ni andra därute?

Sedan testade vi ut olika volymer och kom överens om ett inlägg på 450 cc hp, I stunden kände jag verkligen att jag ville ha något mellan den storleken och det större inlägget vi testade på 590 cc, dvs kanske hade jag föredragit ett inlägg på 500 cc. Men om jag förstod rätt så finns det inte i den diametern jag har.Annons
Annons
Annons