Annons
8 posts / 0 new
Last post
#1 2011, January 19 - 16:50
anonym (not verified)
anonym's picture

8 Veckor idag sen stor bukplastik

Idag e det 8 veckor sen min stora bukplastik med navelflytt, e fortfarande väldigt besviken över mitt resultat som jag tidigare sagt har jag en valk på vänster sida och på själva magen på höger sida känns det verkligen hårt som en bula och den sticker ut också! Hundöronen ska vi inte ens gå in på, med tanke på att landstinger betalade min operation e min stora fråga om dom går in och korrigerar valken senare eller om det e något jag får betala själv? E det kanske någon som vet hur man gör en korrigering så vore jag extremt tacksam för svar! Ni kan ju titta på mina bilder och där ser man tydligt valken och hur konstigt kirurgen har skurit på just den vänstra sidan, blir riktigt ledsen trodde jag skulle bli mer nöjd men så blev det inte tyvärr! Vore extremt tacksam om någon ville dela med sig av sina erfarenheter kring detta eller vad ni tycker om fotona. Sätter in just det fotot jag syftar på så kan ni ju själva avgöra.

MVH

Annons
2011, January 20 - 08:45
carkrl (not verified)
anonym's picture

Jag kan inte se dina bilder men av det du beskriver så bör väl landstinget stå för det . Jag har själv gjort min privat  men jag har två vänner som gjort det på landstinget och båda dessa har fått korrigera i efterhand utan att behöva betala något. Vad tråkigt för dej att du inte är nöjd men stå på dej för att få det ordnat . Vet inte hur det är på landstinget hos dej men på min klinik görs inga korrigeringar förän det gått ett år .

Önskar dej all lycka till / Carola

2011, January 20 - 09:17
Maggan87 (not verified)
anonym's picture

Jag tror också dom säger ett år för det är väl vad slutresultat ska ta. Tycker bara allt e så ledsamt!

2011, January 20 - 11:47
carkrl (not verified)
anonym's picture

Jag kan förstå det , och att vänta ett ÅR blir ju en evighet när du känner så .

Skickar en kram 

Annons
2011, January 26 - 16:30
Condora (not verified)
anonym's picture

Du ska inte oroa dig! Efter min stora bukplastik såg det också snett och konstigt ut, som en permanent muffintop. Men nu är det åtta månader sedan och det syns mycket lite. Efter åtta veckor är man inte i närheten av färdigläkt inser jag nu. Jag trodde också det, men en massa hårda partier finns kvar, svullnader och flärpar. De kommer att gå ner mycket. Sen om du skulle behöva korrigera (vilket jag ska göra, men det var på kirurgens initiativ eftersom jag fick en infektion) kostar det inte mycket. Jag gjorde min operation av samma anledning som du och fick det genom Landstinget. Jag har fått en faktura på korrektionen på 4000 kr, vilket är märkligt men måste jag betala det så gör jag det.
Jag hoppas att det kan ge lite svar i alla fall. Men jag lovar, det blir bättre!

2011, January 27 - 12:59
Maggan87 (not verified)
anonym's picture

Tack så mycket för ditt svar det lugnade mig verkligen visserligen e jag betyligt mindre svullen nu men det med hårda partier som du nämner känner jag igen. Ska lägga upp lite nya bilder nästa vecka, så man ser skillanden. Kram på dig

2011, February 2 - 23:51
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 4 hours 11 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Tänk på att det kan vara väldigt olika mellan olika landsting.

Men nu verkar ju Condora och Maggan87 båda vara ifrån Malmö..? Vilken tur... :)

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
2011, February 3 - 00:29
Maggan87 (not verified)
anonym's picture

ja verkligen tycker hon verkar hur go som helst faktiskt!

Annons
Annons
Annons