Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2014, November 19 - 20:19
nyfiken tös
nyfiken tös's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-01-07 20:37

Jag har fallit tid igen...

Hej mina stöttande nät- vänner, får jag kalla er det?

 

Jag skulle ha gjort en bröstförstoring den 31 juli detta åt. Hade gått och dragit mig säkert ett helt år innan dess, och jag hade planerat ALLT. Tagit ledigt ifrån jobbet, förvarnat sambo som hela tiden varit emot mitt val till detta. Men jag hade bestämt mig och förberett mig mentalt. Det började närma sig Dagen med stort D och det började bli pirrigt i magen.

 

Sedan hände något som skulle komma att ändra allt.. 6 dagar innan operationsdag så blir min pappa påkörd och hamnar på Centralintensiven med restpirator som höll honom vid liv.. Det fanns ingen som kunde tala om hur det skulle gå för honom. Det fanns inte något annat alternativ än att ställa in min operation som jag så länge gått och väntat på.

 

Min sambo använde detta som en anledning att vända på mig, och jag började tänka att "detta kanske var meningen, det kanske inte var meningen att jag ska göra denna operation". Och sedan dess har jag nu försökt intala mig själv att det är bättre att vänta tills efter att jag skaffat barn, som jag vet att jag vill ha i framtiden. Olyckan inträffade för nu drygt 4 månader sedan.

 

Nu sitter jag här igen, kära vänner. Av någon anledning har jag helt plötsligt fått bråttom med barn. Har börjat ta upp detta på tal redan nu med min pojkvän, även fast vi alltid sagt att vi ska vänta ett par år. Idag var jag och shoppade med mamma, och ser hur jag går runt som alltid förr och tittar på underkläderna och mår så dåligt igen.. Har börjat gräva ner mig i den grop jag alltid satt och grunnade i för 6 månader sedan.. Min tankar om barn nu, är det bara för att jag vill få mina bröst? Jag tror det, utan att jag tänkt på det.

 

Så nu sitter jag här som sagt, ville bara få skriva av mig, innan jag ska ta upp diskussionen med min sambo igen. Och tala om att det faktiskt kommer att bli av iallafall. Ska börja spara ihop pengarna igen nu(som vi istället la på ett spabad till oss här hemma när jag bestämde mig för att låta bli operationen), och ev boka in en tid i vår, när nästa semesterperiod delas ut på jobbet igen.

 

Tack till er som läst =) Det har varit en jobbig period, och nu när jag trodde att det skulle bli bättre igen, så kommer dessa känslor tillbaka igen.

 

PS. Pappa klarade sig med ett hårsmån, och har nu kommit upp från ett sängliggandes läge.

 

Kram på er, ta hand om er!

23 år, inga barn, 167 cm, 55 kg, bröstbredd 12 cm
Strl före op: 75B(knappt)
Strl efter op: Vill ha fylliga bröst med skidbacke, lite "större" men fortfarande naturliga, C/D- kupa visuellt.
3/6-14 Konsultation, Peter Höijer, Laser & Estetik Sthlm
31/7-

Annons
2014, November 19 - 21:06
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 3 days 9 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Ååååå gumman jag lider med dig tycker så himla synd om dig skönt att din pappa kommer överleva stort lycka till med din op när den blir av kram kram gumman

Hej jag e en tjej på 37år som snart ska göra min först bröstförstoring på Laser&Estetik den 3 januari hos patrik höijer
kosultation 5 december hos patrik höijer
strl före:70-75 A
strl efter: 65G
2014-01-03 500 silimed delvis bakom extra hög. har gjort min andra operation i dag hos Bästa Patrik höijer 2018-07-03 motiva corse round 725 i varje bröst 6/11 2020 va jag hos Markus ehrstöm på nordiska kliniken och pratat om fettsugning bokade 10/12 2020 ska jag träffa bästa Patrik höijer för att prata om fettsugning lr bukplastik är så himla glad att jag äntligen ska få min nya kropp så jag kan ha snygga kläder se mig i spegeln utan att gråta känna mig fin snygg ??? 14/4 kl 8:30 2021 fettsuger jag mig av bästa Patrik höijer mage rygg och så ska han göra något åt mitt venusberg så sjukt jävla glad att jag snart kommer bli smal tack Patrik ❤️fettsugnings metoden heter safe lipo?

2014, November 19 - 21:17
Boobygirl
Boobygirl's picture
Offline
Last seen: 5 years 2 months ago
Silver
Joined: 2013-04-27 09:32

Det låter som du haft det väldigt tufft, styrkekram till dig! Jag känner igen mig i det du skriver, jag velade länge och längtade under ännu längre tid efter min bröstförstoring. Måste vara jobbigt att din pojkvän inte stöttar dig i det, kan det bero på att han inte har så mycket kunskap i det? Det är så vanligt att man ha förutfattade meningar om silikonbröst just på grund av okunskap. Jag längtade precis som du efter barn, samtidigt som jag längtade efter bröst.. Jag gjorde valet att inte vänta med nått av det. Man vet aldrig hur lång tid det tar innan man blir gravid, så jag opererade mina bröst efter kort varsel, såå otroligt nog blev jag gravid precis samtidigt! Vilket inte var planen egentligen.. Men jag ångrar inte en sekund av jag opererade brösten innan graviditeten och såklart ännu mindre att jag fick bli mamma. Mina bröst har hållt sig jättebra efter graviditeten och det var inga problem att amma. Mitt råd till dig är att följa dina drömmar och kör bara! :) Kram

26år 164cm 50kg

Op 11/6-13 Bröstförstoring Ivan Letterfors KKAB
500cc hp mentor bakom bröstmuskeln.

Op 25/11-14 Implantatbyte 800cc hp.

Op 19/9-18 Implantatbyte Bellakliniken Johan
1050cc hp Motiva.

2014, December 21 - 01:01
Tanterik
Tanterik's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Brons
Joined: 2014-12-20 00:50

Hej

 

jAg tycker att det är positivt att du tvivlar lite, visar på lite självrannsakelse vilket är bra. Det är väl bra att försöka stanna upp och tänka lite och fråga sig vad man vill. Det är ju aldrig bra att göra något förhastat.

inga barn, 40 år, 90, kg, 165cm lång
Strl före operation 40 DD
Önskar: 40 C efter op
Vill göra bröstförminskning och bröstlyft 2015

Annons
Annons
Annons
Annons