Annons
62 posts / 0 new
Last post
#1 2014, December 22 - 00:47
anonym (not verified)
anonym's picture

Varning för nackakliniken!

Som alla andra missnöjda, har jag hållt mig ungan och inte vågat lägga ut bilder eller varna andra. Det har varit för jobbigt helt enkelt och jag försöker än idag bearbeta mitt extrema trauma.

 

Men om jag kan "rädda" någon annan för att begå samma misstag som mig, så sväljer jag stoltheten och visar upp min totalt vanställda näsa.

 

INGEN kan förstå hur man kan vandalisera en näsa så pass mycket. Alla jag träffar känner inte igen mig och tror jag varit med om en olycka.

 

Inget skulle ändras framifrån, endast i profil. Förfina svängen och tippen.

 

Ni kan ju förstå chocken när gipset togs bort. Hela näsan avhuggen. Den var hela 3 cm kortare än på konsultationsbilden samt att vinkeln på tippen inte skulle ändras, men den pekar rätt upp så man ser RÄTT in i näsborrarna, alla nojar över "grisnäsa" efter op. men det här är bara skrattretande illa.

 

Trots att jag inte hade en hög näsrygg eller någon knöl så bröt han in näsryggen utan mitt godkännande eller vetskap. (olagligt?) Iom det kan jag inte andas normal och det visslar när jag andas. Dessa risker kunde jag ju aldrig förutse, då vi kommit överens om att fila näsbenet, inte bryta det.

 

Alla kirurger jag träffat i efterhand kan INTE förstå HUR man kunnat åstadkomma detta (dom har sett före och efterbilder) Inte nog med att jag inte har någon näsa kvar, så är den totalt ossymetrisk.

 

"Hacket" försökte han fylla på med filler i flera omgångar, vilket endast leder till fula ärr.

 

Så ni som vill opereras där för att han är känd för att "våga lite mer" HAHA! Här har ni beviset.

 

Det är under ALL KRITIK och även bemötandet utav personalen där , framförallt Gustav, när man var missnöjd var otroligt obehagligt och skrämmande.

Annons
2014, December 22 - 01:40
ior
ior's picture
Offline
Last seen: 4 years 1 week ago
Silver
Joined: 2013-03-05 17:52

+1
Instämmer och kan bekräfta att detta inte är en engångshändelse. Är det någon som tvivlar eller vill veta mer så är det bara att fråga på. Min historia och näsa är nästintill identiskt med din, Ssannah!

Misslyckad näsplastik Nackakliniken

2014, December 22 - 02:09
Ssannah (not verified)
anonym's picture

OBS! kan vara bra att nämna att bilden är tagen rakt framifrån, trots att det ser ut som att den är tagen nedifrån och upp.

 

Bilden är tagen ett år efter OP, så den är inte "svullen" och kommer "sänkas"

 

dom lögnerna fick jag höra hela tiden utav Gustav efter operationen. Flera månader efteråt. Men det stämmer inte, näsan har sett exakt likadan ut som 2 månader efter operationen. Då den var LITE svullen innan.

2014, December 22 - 10:09
white noise
white noise's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-01-13 17:46

mitt användarnamn är "white noise" och noise betyder ljud på engelska för övrigt. Jag har inte sagt att du inte får säga hur bra han är, jag kommenterade på sättet du gjorde det på. Jag får visst ha en åsikt om hur du skrev ditt inlägg eftersom personen som startat tråden mår dåligt över sitt trauma och JAG TYCKER som antagligen de flesta som läser ditt inlägg att det va väldigt nonchalant och respektlöst. Precis, detta är ett forum där folk delar med sig av sina erfarenheter och man behöver inte hålla med varandra men kan skriva sina inlägg på ett shysstare sätt.

Och jag fattar va du menar med att det är orättvist att det bara finns dålig info om Gustav på forumet men då kan du starta en egen tråd med bra info om honom, för denna handlar om hennes misslyckade operation. 

 

Hursomhelst, Ssannah hoppas allt löser sig för dig och att du får betald operation av landstinget efter detta! Kram!

21 år, 175 cm, 60 kg, 0 barn

Har gjort en näsoperation

Annons
2014, December 22 - 10:08
Tillaa
Tillaa's picture
Offline
Last seen: 5 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-09-28 21:51

Gud vad jobbigt det här måste vara för dig Sannah. Lider med dig! Det är din näsa och upplevelse som räknas, och det känns som att något borde väl gå att göra för att du ska få dom resultat du vill ha? Kanske bygga på igen med delar från örat eller så? Förstår att det inte alls är vad du tänkte eller vill göra men försök att hålla dig lite positiv så du inte blir helt förstörd av det här. Jag tycker också det är jätte snällt att du delar med dig av din historia så andra får all fakta på innan man ger sig in i en operation. 

 

Hoppas verkligen att din situation löser sig på något vis och även om det inte är till någon tröst så ser du inte deformerad ut i mina ögon men förstår absolut att du är missnöjd! Ha det bäst! 

23 år, 170cm, 60kg
Konsultation näsop 7/11 2014, Lidingökliniken
Op 19/11 2014 Igor, Lidingökliniken

2014, December 22 - 14:45
Ssannah (not verified)
anonym's picture

För det första vill jag säga tack till alla som har förståelse och peppar mig..

 

Men Nasop4..... jag är speachless. Har läst dina andra trådar. Riktigt popcornunderhållande. Du är bara inte på riktigt. Önskade att admin kunde ta bort ditt ordbajs i min tråd du smutsat ner ,det här är INTE okej. Känns bara som du gör reklam.

 

Jag säger som ior, kom tillbaka om ett halvår. Jag trodde också att något magiskt under skulle hända med näsan efter att svullnaden lagt sig. Men den såg exakt likadan ut efter ett år.

 

Sen vill jag också påtala det att nästan ALLA missnöjda håller sig för sig själva då de inte vill dela bilder osv. Det krävs otroligt mycket mod att göra det jag just gjort. Det är otroligt mycket enklare att dela en positiv historia och resultat (såklart) och få höra komplimanger ist för medlidande.

 

Sen är jag chockad över hur du kan påstå att han är så pass bra / skicklig efter du SETT mitt vanställda slutresultat. Du måste ju lida utav extrema vanföreställningar isf.

2014, December 22 - 15:14
dycheryl
dycheryl's picture
Offline
Last seen: 8 years 10 months ago
Brons
Joined: 2013-04-04 20:24

kan tyvärr inte se några bilder här :( men gråter då jag hör vad du skriver. Gjorde själv en näs op. för 2 år sedan som blev helt fel. efter två korrigeringar har jag ett "hack" mitt fram på näsan och den ser ser helt vanskapt ut. gjorde dock min hos någon annan, men ångrar mig så mycket att jag nästan inte orkar leva. gråter med dig!!! 

Annons
2014, December 22 - 15:25
silicea
silicea's picture
Offline
Last seen: 5 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-10-04 14:17

Fy fan för en idiot. Tycker så fruktansvärt synd om dig, försök vara stark och gå vidare med detta. Anmäl honom och kräv ersättning.

 

Alla kan väl göra ett fel eller få ett överraskande dåligt resultat men han tar ju inte ens ansvar för att ha vansirat dig. :(

Före: 70C
Efter: 70G
445 cc

2014, December 22 - 17:36
Ssannah (not verified)
anonym's picture

jen6: Nej jag har varit för psykiskt slut för att orka ta tag i dom bitarna. Nu ska jag försöka! Men det verkar ju hopplöst att få någon ersättning rent estetiskt, vad jag förstår. Även om han vanställt mig. MEn jag kan ju inte andas heller och så har han kapat en muskel/broskbit som hänger ner 2 cm på högra sidan under läppen. Vad det nu kan vara? Det har gjort att jag är halvt förlamad på den sidan och har svårare att skratta osv på den sidan :/

 

 

Funderar faktiskt på att kontakta media, men vet inte riktigt hur. Vill ju endå på något sett vara anonym i det hela.

Men jag vet att media skulle slicka sig runt munnen när dom får höra dom här historierna, gustav har ju ett förskräckligt register som måde mördare/slaktare osv. Hans licens har dragits in och han flydde landet osv.

Jag har även kontakt med andra tjejer som blivit vanställda utav Gustaf. Så jag är inte ensam, men dom flesta mår så pass dåligt att dom inte orkar och drar sig undan.

 

Vore tacksam om någon på forumet kunde tipsa om hur man ska gå tillväga med både anmälan osv.

 

/ss

2014, December 22 - 18:36
Korres
Korres's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2013-01-11 22:09

Usch vad hemskt :(. Visst hade du gjort en korrigering i Turkiet? Är den här bilden tagen innan eller efter korrigeringen isånnafall? Blev näsan bättre, värre eller ingen skillnad efter korrigeringen? Känner verkligen med dig och hoppas innerligt att det går att ordna för dig! Hur såg din näsa ut framifrån innan? Var den ens lik din nuvarande näsa? Åh vad jag tycker du ska gå vidare med det här, anmäla OCH höra av dig till media. Oavsett om andra fått bra resultat av kirurgen så är det här resultatet osymmetriskt och under all kritik. Kram!

Tjej på 22 år, 170 lång, 58 kg. Inga barn

Intresserad av (total) näsplastik.

konsultation på lidingökliniken hos Richard Rylander 2/4.

Op på lidingökliniken hos Richard Rylander 27/6, total näsplastik

Annons
2014, December 22 - 18:56
cosmolover (not verified)
anonym's picture

Ssannah: Jag lider med dig. Jag förstår att du mår dåligt.. :( Och efter ett sådant trauma känner du säkert att du aldrig mer vill låta någon röra din näsa igen. men finns det ingen kirurg som arbetar med "skadade patienter" eller hur man nu säger? typ sådana som arbetar med människor som fått syra kastade i ansiktet och blivit vanställda? (deras näsor brukar försvinna helt och bara ha två näsborrar kvar..) Jag antar att du inte orkat ta tag i att gå på konsultationer för att åtgärda det gustav gjort. men jag hoppas verkligen att du kommer att få skadestånd och hitta en lösning för din näsa <3

 

 

Annons
Annons
Annons