Annons
6 posts / 0 new
Last post
#1 2015, January 6 - 23:41
DannieDannie
DannieDannie's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Brons
Joined: 2015-01-04 16:14

Akademikliniken vs. Nackakliniken...

Hej! Jag har nu sparat ihop pengar under en lång period till en näsoperation... Tänkte att "Ja, men när jag har pengar är det klart". Men så är fallet då inte! Jag har beslutsångest. Vet inte om jag ska välja Nackakliniken eller Akademikiniken. Så, skulle ni bara kunna dela med er av experience... Ni som antgen fixat näsan på AK elr NK? Kanske blir lite enklare då... :)

 

Tack i förväg.

Annons
2015, January 7 - 00:10
Nasop4
Nasop4's picture
Offline
Last seen: 8 years 2 months ago
Silver
Joined: 2013-05-27 22:01

Va kul! Själv så hade jag samma ångest i början, men sen när jag gick in och jämförde nackakliniken och akademiklinikens resultat så blev nackakliniken en självklarhet trots allt negativt jag läst om dem. Opererade mig där för lite mer än en månad sen, och är än så länge supernöjd :)

0 barn, 19 år, 160 cm 43 kg
Intresserad av näsplastik
Konsultation november hos Gustav Aniansson
Operation december av Gustav

2015, January 7 - 02:55
Ssannah (not verified)
Ssannah's picture

jag skulle aldrig våga chansa på nackakliniken om jag var du.

 

Satt i exakt samma sits för ett år sedan och är idag totalt vanställd, förstörd.

Jag litade verkligen på gustav och han gav ett självsäkert och jätte trevligt intryck i början, och lovade mig en super snygg näsa utan några som helst problem. Jag skulle inte göra någon drastisk operation, utan finputsa den men så vaknade jag upp utan någon som helst näsa, ( 2/3 cm KORTARE än konsultationsbilden) som inte har någon som helst symmetri samt att man ser rätt in i näsborrarna. Du kan kolla bild jag lagt upp i mitt bildgalleri så ser du att jag inte överdriver.

Han har förstört mitt ansikte och jag skulle inte önska detta åt min värsta fiende. OM jag bara var mer påläst innan op och inte tog en sån EXTREMT stor risk och gå till nacka så hade jag haft mitt ansikte kvar idag. Men jag är ju ett EXTREMT fall vilket verkligen får en att ifrågasätta g's kompetens, för en skicklig kirurg KAN fan inte misslyckas SÅ grovt..

Folk som träffar mig tror jag varit med i en olycka eller blivit misshandlad (SÅ illa är det). Och OM en kirurg ens KAN misslyckas så pass, är han INTE erfaren eller tillräckligt kompetent, trots att han lyckats att göra några fina men det är speciellt enorma näsor som han lyckas göra mindre, skulle jag aldrig ta den risken.

 

Hoppas du tar inlägget på rätt sätt, om någon varnat mig som jag gjorde skulle jag ge mitt liv för, för idag har jag fan inget kvar.....

2015, January 7 - 20:31
DannieDannie
DannieDannie's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Brons
Joined: 2015-01-04 16:14

Oj... Har du fixat näsan där eller? :S

Annons
2015, January 7 - 20:34
DannieDannie
DannieDannie's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago
Brons
Joined: 2015-01-04 16:14

Jag hittar inte bilderna... Men lider ändå med dig bara av att läsa detta!

Tack för varningen... Får nog tänka om. 

Tänkte välja Nackakliniken, han hade ju lagt upp så många bra videos inom just rhinoplasty... Blev väl lockad, men nu vet jag inte längre.

-

Stay strong och tack igen... Verkligen. heart

2015, January 7 - 20:53
Michelle1
Michelle1's picture
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Silver
Joined: 2013-02-09 02:56

Hej DannieDannie, kan bara hålla med ovanstående! Visst om "G" på Nackakliniken kan genomföra ett bra resultat men det är som nån sa: Rysk roulette. Om du ska låta någon förändra i ditt ansikte, varför ta den risken? Akademikliniken är kända för att vara en av Sveriges mest proffsiga kliniker. De skulle inte kunna riskera ens att vanställa någon patient utan gör det ni överenskommit. Även om "G" har rykte om att vara djärv och "våga" göra mer än andra kirurger så skulle i vart fall jag inte ta den risken..... Säger det bara för jag hört så mycket hemskt, både här & i verkliga livet, och skulle inte önska min värsta fiende ett för alltid förstört ansiktsingrepp. Hoppas du hittar en läkare som du klickar med & att ditt resultat blir bra i slutändan. Lycka till! 

22 år, 183 cm lång, 60 kg
Innan: Liten A-kupa (önskade ha: Visuell C/D-kupa)
Efter: Vet ej

Konsultation 16/9-14 Riikka Veltheim, Akademikliniken
Konsultation 2/10-14 C-J Gustavsson, Proforma
Konsultation 11/10-14 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Ope

Annons
Annons
Annons