Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2015, September 29 - 12:42
Pelargontokig
Pelargontokig's picture
Offline
Last seen: 4 years 11 months ago
Silver
Joined: 2012-10-08 15:34

1 dag efter op. Någon som kan lugna mig lite?

Jag opererades igår och mår väldigt bra idag. Ingen smärta direkt men helt sjukt blålila och svullen runt ögonen. Ögonen är nästan igenmurade och ögonfransarna viker sig in. Svullen mellan ögonbrynen också så att jag ser ut som en avatar.

 

Detta bekymrar mig dock inte särskilt eftersom jag vet att det försvinner. Däremot undrar jag hur mycket en sådan rejäl svullnad påverkar hur min näsa uppfattas nu.

 

Jag får nästan panik när jag tittar i spegeln. Tycker att jag har världens grisnäsa och att näsan är jättekort. Kan det vara svullnaden som drar allt uppåt? Tycker att avståndet mellan överläpp och näsa är gigantiskt också. Känner knappt igen mig när jag tittar i spegeln. 

 

Jag sa att jag ville ha upp nästippen lite eftersom jag tyckte att min nästipp eventuellt hängde lite. Så den ska var uppsydd någon millimeter men jag hade alrig kunnat föreställa mig att det skulle göra sådan skillnad. För jag sa att jag inte vill ha någon direkt ändring av utseendet framifrån, just för att jag ville känna igen mig själv när jag tittar i spegeln.

 

Nu får jag nästan panikångestattack att jag tagit bort för mycket på näsan.

 

Någon som upplevt något liknande och kan uttala sig?

2 barn, 35 år, 160 cm, 52 kg
Storlek före op: 70C
Intresserad av: bröstop, cellulitbehandling, fettreducering, injektionsbehandlingar och lite annat smått och gott.
Gjort: Näsplastik 2015

Annons
2015, September 29 - 13:23
9April
9April's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 months ago
Silver
Joined: 2013-04-14 15:16

Jo men när man gör ändringar i ansiktet blir det väldigt märkbart för en själv. När svullnaden lägger sig och du fått några dagar på dig att vänja dig kommer det kännas bättre. Tror också att svullnaden spökar för dig.

Annons
Annons
Annons