Annons

Armplastik/överarmsplastik okt 2015 - Polarkliniken - Umeå * - anonym

anonym's picture
anonym (not verified)

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 14 October, 2015

Hejsan,

Den 14 oktober gjorde jag en armplastik där jag fettsögs samt tog bort hud. Operationen gick bra och jag åkte hem några timmar senare. I stort sett så har allt gått bra och såret ser bra ut, varken vätskande eller varande men de senaste dagarna så har höger arm börjat svullna, stasa, domna bort. Jag har varit flitig med att använda stödstrumpor dag som natt och har även insett att jag måste ha den över hela armen, inte bara där jag är opererad. Ärret går några cm nedanför armhålan till ca två cm ovanför armvecket.

Det spelar som ingen roll vilken tid på dygnet det är, morgon som kväll, det stasar och domnar lika mycket ändå. Tänkte att jag skulle försöka röra lite mer på armarna för att få i gång cirkulationen. Har kontorsjobb och sitter mycket framför datorn med böjda armar. Kan ju kanske ha en del i det hela?

Underarmen gör ont också ont och det känns nästan inte som att jag kan sträcka ut den ordentligt. Har även svullnat upp och blivit blå runt tummen, en bit från där de satt droppnålen.

Känner i stort sett inget av detta i vänster arm och är högerhänt så det beror förmodligen på att jag använder höger arm/hand mer men blir ju ändå orolig.

Är dte någon annan som genomfört en armplastik och upplevt liknande?

Är det så här det ska vara eller är något galet?

 

Hoppas på svar från någon där ut smiley

Puss och kram på er

/Kia

Annons
Annons
Annons