Annons
7 posts / 0 new
Last post
#1 2016, January 9 - 15:25
nggh
nggh's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Brons
Joined: 2016-01-08 15:25

Tubulära bröst ingrepp

Hej, är de någon som vet vad för ingrepp som krävs när man har tubulära bröst?

Det känns som om även om brösten får en bra form så är fortfarande vårtgårarna "puffiga".

räcker de med bröstförstoring och vårtgårdsförmiskning, och kan man göra de samtidigt på en opration. 

 

snälla hjälp! 

 

Alla som lider av tubulära bröst komplex, skriv era uppleverseroch erfarenheter. hur gick ni till väga? vilken läkare är bäst på den här typen av bröst?

 

berätta gärna allt som behövs veta för att man ska få så bra resultat som möjligt!

 

tack snälla 

Annons
2016, January 9 - 17:59
Tuben (not verified)
Tuben's picture

Det beror helt på vad du har för utgångsläge. För mig räckte det med en bröstförstoring där implantatet lades in via vårtgårdarna och Patrik klyvda körteln (eftersom den var för tight för att kunna få ett runt resultat utan att sprida ut den). Patrik Höijer som opererade mig sa att jag eventuellt kunde göra en vårtgårdsförminskning senare om jag fortfarande var missnöjd men jag tyckte att mina vårtgårdar är proportionerliga nu när brösten är större. När du har blivit silvermedlem är det fritt fram att kolla på bilderna i mitt galleri :)

2016, January 10 - 09:27
nggh
nggh's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Brons
Joined: 2016-01-08 15:25

Tack för svaret:)

 

jag vill bara att de ser bra ut. enda sen jag fick bröst har jag bara väntat på att dem ska växa till sig men de har dem inte gjort, och nu förstår jag varför, de va inte längesedan jag fick reda på va tubulära bröst va.

 

gå in på ditt galleri ska jag göra! de ska bli spännande. vad bra att du känner att du är nöjd över dig själv!

2016, January 14 - 00:41
sugarfree
sugarfree's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Silver
Joined: 2015-01-16 01:12

Hej! Idag var jag på konsultation med mina lätt tubulära bröst. Har bokat in operation 23:e mars redan, lääängtar! Gick till Johan Thorfinn på plastikakademin. Har skämts över mina bröst sen dom kom (eller ja typ kom haha). Så det var till och med lite obekvämt för mig att visa dom för kirurgen men det är ju i mitt huvud. Jag berättade att jag inte vill ha stora bröst utan bara få dom runda och Han sa i alla fall att jag behöver ta lite större storlek en vad jag tänkt mig för att implantaten ska sitta snyggt (så att inte implantaten bara sitter där med mina orginaltuttar utanpå om du förstår hur jag menar. Och efter ett par månader kan man se om man kanske behöver göra en korrigering i alla fall om brösten inte är så som jag vill (alltså gå in å "rätta" till strutarna om det fortfarande sticker ut) men det är ju också upp till mig och sådär. Kändes bra, tryggt och han var väldigt lugn och proffesionell! Bara jag som flamsade lite för att jag var obekväm över att stå och visa brösten för en främling. Han kommer att lägga implantaten framför muskeln.

27 år, 164cm lång, 70kg ca.. Har gjort en bröstförstoring.

Annons
2016, January 14 - 10:35
Kvinna_84
Kvinna_84's picture
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago
Silver
Joined: 2016-01-13 10:14

Jag har också gått runt hela mitt liv och inte vetat varför mina bröst såg så konstiga ut, tänkte att det väl bara var en "normalavvikelse". Men det har ändå tyngt mig mycket och jag har t ex aldrig kunnat fylla ut en bh, inte ens en A-kupa. Har ingen bröstvolym alls, mest bara två puffiga bröstvårtor. Har dessutom en ganska bred bröstkorg så det ser ganska märkligt ut, som två bollar på ett platt underlag liksom. Av en händelse ramlade jag för ett par år sedan över begreppet "tubulösa/tuburösa" bröst och insåg att det stämde in på mig. Bokade en konsultation via en privat klinik och fick detta bekräftat, läkaren där skrev sedan en remiss till landstinget. Av olika skäl har jag skjutit på operationen tills nu men den 22/1 är det slutligen dags! Är spänd och förväntansfull, men också väldigt nervös! Lägger upp för- och efterbilder sedan när det är klart! De kommer att lägga in implantat samt klyva muskelringen som skapar den tubulära formen, jag är förberedd på att det kan komma att kräva två operationer. Först var jag inne på att enbart korrigera bröstvårtorna eftersom jag egentligen inte har några problem med små/obefintliga bröst, mitt största problem har varit mina bröstvårtor. Men enligt läkaren är chansen större att få ett bättre resultat om jag tar "hela paketet", implantaten kan hjälpa till att sträcka ut och korrigera bröstvårtornas form. Så jag valde att tacka ja till det. Nu får jag bara hoppas på det bästa!

 

Har du varit på någon konsultation?

0 barn, 31 år, 175 cm, 79 kg
Strl före op: <80A
Strl efter op: ---
Konsultation: Dr. Garpered, Akademikliniken Malmö
Planerad op. 22/1-16 Plastikkirurgen SUS Malmö

2016, January 14 - 10:44
Bullarna
Bullarna's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2014-01-30 18:27

Jag har bilder på mina på min sida. Är väldigt nöjd!!

3 barn, 30 år, 170 cm, mellan 75-80 kilo
Storlek före op: 85A efter 80H
Jag har 350 cc i egen vävnad, bröstbredd 14 cm
Första op 650cc, andra op 1050cc. Har gjort stor bukplastik samt slidförsnävning. Har fått ett barn efter dessa operationer och vill nu ta bort brösten och lägga i 450-550cc

2016, January 14 - 13:34
nggh
nggh's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Brons
Joined: 2016-01-08 15:25

Trots att de är psykiskt påfrestande för oss alla så känner iallafall jag att de är en lättnad att de inte bara är jag! För jag har verkligen känt mig väldigt ensam om de här, jag trodde att de var såhär just mina bröst såg ut.

Att ni har fått operationer bokade är fantastiskt eftersom ni är missnöjda,sugarfree och kvinna_84. Jag håller all tummar på att resultatet blir precis som ni önskat! Återkom gärna med hur operationen gick och vad ni tycker om resultatet.

Bullarna, nöjd ska du absolut vara! :)

Jag ska på konsultation den 19/2 och hoppas på att min kirurg kan trolla fram något bra med mina bröst. Om jag kollar på dem nu så känns de omöjligt men de är det nog inte.

Dela gärna mer upplevelser :)

Annons
Annons
Annons
Annons