Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2016, September 29 - 23:16
Kärriärista
Kärriärista's picture
Offline
Last seen: 5 years 9 months ago
Silver
Joined: 2015-07-12 09:31

Skriver en tråd här till min killkompis, superbra kille finnes! Plastikvänlig tjej sökes :)

Hej alla fina här inne :)

Varit medlem här länge, tittar mest nuförtiden än skriver! :)

I helgen hängde jag med min bästa killkompis, vi har vart kompisar i ungefär 15 år (och aldrig gjort något, till skillnad från vad vissa tror haha =) har kille själv sen många år!)

Han gjorde slut med sin tjej för några månader (inge drama, bara att hon aldrig vill ha barn och han kan tänka sig nån gång i framtiden,, samt att hon inge gillade sthlm (där han bor)..

Hans ex hade opererat sig och han hade följt hennes resa och stöttat henne (båda psykisk och ibland lite ekonomiskt), och vi prata om att han tyckte de va intressant att följa henne i hennes resa (hon gjorde två bröst operationer sen lite fillers och sånt,, inte jättemycket men lite, men gillade att ständigt jobba på sitt utseende osv :)

Hursomhelst :) Han är verkligen världens bästa kille! Ser superbra ut(jobbat som modell), tränad(stor och biffig osv ), utbildad, bra jobb, bor egen lägenhet på söder(i sthlm)! Skulle lätt dateat han själv om de inte va så att jag gillar blonda smala killar av någon anledning haha :) (han är som sagt rätt biffig och har mörkt hår och skägg,)

Han dateade runt lite på tinder och fick många matches och så men tyckte att många var rätt skumma där. Tänkte att många av de tjejerna som jag pratat med här är supertrevliga och jag vet själv hur svårt det kan va som tjej att hitta en kille som är positiv och uppmuntrande(kanske fel ord haha,men ni fattar vad jag menar :) i sitt intresse kring plastik/skönhet!

Så tänkte slå två flugor ihop och starta en tråd här, för att hjälpa han (inte som han behöver hjälp direkt haha, men han gillade att följa sin tjejs resa förra gången så han lär gilla det igen), och sen hjälpa någon tjej härinne! :)

Han sa de va ok för mig att skriva här så bara adda han på kik och börja skriva, han heter MagnusSthlm11 där! (PM,a om du vill ha nummer eller bilder, han sa de inte va ok att skriva ut nummer och så uppenbarligen! )

Så, tack för mig! Lite konstig tråd kanske man tänkte göra något gott för en vän!

Puss och kram!

Ålder: 25 år, Längd: 168cm, Vikt: ca: 60g
Intresserad av: Bröstförstoring samt nyfiken lite annat blandat
Har nu: Ca c-kupa som är lite för hänging..
Vill ha: stora vackra uppåtsittande bröst :)
Klinik/Läkare: Inte bestämt än..

Annons
2017, May 14 - 20:20
starlet
starlet's picture
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Silver
Joined: 2012-02-18 18:45

Låter skitkonstigt ärligt talat, om han klarar att dejta själv varför skriva här? vad är det för kille som fiskar enbart tjejer som opat sig?

har gjort allt... och mer därtill! av operationer, fillers, injektioner och annat.
30+, Citadellkliniken + Jörg, nyss bytt från 410 cc perthese till 650 cc mentor. Fillerbehandlingar på Proforma, hudvård hos Sanaa Hud och Spa, naglar på Alexandras

Annons
Annons
Annons