Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2017, November 5 - 12:50
bentblad
bentblad's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Brons
Joined: 2017-10-13 18:09

Skulptera kroppen - vilka alternativ finns et?

Hej allesammans!

Jag undrar vilka alternativ det finns för att "skulptera" kroppen; är intresserad av att få till den här timglas-formen. Jag vill INTE ha mer rumpa än vad jag har utan få till den här kurviga formen, har ganska rak siluett.

Något som jag läser ofta om är att man fettsuger från en plats på kroppen och sätter sedan in fettet någon annanstans. Men finns det andra alternativ? Någon form av fillers? Har någon på detta forum erfarenhet av detta och kan rekommendera något över det andra?

Alla tips uppskattas!!

Annons
2017, November 6 - 10:18
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 1 hour ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Fillers för kroppsformning är inte speciellt vanligt och blir ett ohållbart alternativ om du inte är ekonomiskt oberoende. Man kan däremot, som du säger, transplantera fett och ta från de rika områdena och ge till de fattiga, om du har depåer där du vill bli av med dem. Men är det din "medfödda form" eller flyttbart fett som ger den lite rakare formen?

Korsett som bärs under lång tid kan ge timglasform, men resultatet är bara semipermanent. Det är å andra sidan fillers också.
Korsetten ska då helst sys efter dina mått, så att revbenen får plats och midjan hamnar exakt rätt i förhållande till hur du är byggd. Många av de mandolinformadebilder man ser på nätet på brazilian buttlifts visar patienter som under läkningen burit korsett, så det är inte alltid bara fettransplantationen som givit resultatet på bilden.

Jag äger en sån specialsydd korsett eftersom jag är svag för maskerad-events, och gärna vill komma i autentiska sekelskiftesklänningar, vilket är nästan hopplöst även med korsett eftersom jag inte är uppvuxen med den, som damerna då var. 
Jag testade att ha den dygnet runt inför ett event och man krymper snabbt ca 7-8 cm i midjemått, men det tar inte många timmar innan de första cm är tillbaka, så det kräver ett idogt användande om man ska åstadkomma något mer permanent. 
Jag köpte den av en amerikansk sömmerska, kostade ca 300 USD inkl frakt, vilket var det mest privärda jag lyckades hitta på nätet, och på hennes sajt har de också uppgifter om s k waist-training.
PM:a mig om du vill ha hennes uppgifter. Hon har dock en leveranstid på 8-10 v + frakt.

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons