Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2018, February 20 - 15:29
Aquadoras
Aquadoras's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2018-01-16 07:24

Få fastare bröst med fettransplantation?

Hej!

Jag har ganska små bröst, skulle gissa på att jag "i normala fall" skulle ha B-kupa men brukar ha C-kupa eftersom jag har lös hud och de liksom svämmar över lätt. Jag har alltid haft hängbröst, ända sedan jag fick dom men efter att jag först gick upp massor i vikt och sedan ner igen så hänger de på ett annat sätt. De är rynkiga av den lösa huden. Jag funderar på att göra bröstlyft utan implantat men jag tycker att operationen känns stor och läskig och jag är rädd att tappa känseln i bröstvårtorna... Jag funderar helt enkelt på om det går att med hjälp av en fettransplatation till brösten liksom fylla ut dom så mycket att de blir lite fastare? Förstår att de inte kommer se ut som barbiebröst men ambitionen är tbh bara att se "normal" ut... Jag är nog okej med att de hänger bara jag slipper den här tomma, rynkiga looken som jag har idag. Jag är nästan nöjd med dom när det är iskallt och de liksom drar ihop sig så behöver inte ha en enorm skillnad.

26 år
155cm
57 kg
Intresserad av nedre bukplastik och bröstlyft utan implantant.
12/3-18 Konsultation hos Dr Oya, Strandkliniken

Annons
2018, February 20 - 22:32
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 5 hours 28 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Urammade bröst är en bra kandidat för detta, eftersom det nya fettet överlever bättre om det inte är för trångt. OM man i samma hudkostym fyller på mer fett så blir brösten ju fastare. I nån mån kan man ju avgöra var man placerar volymen, men man kan inte radikalt omforma brösten, men det verkar du å andra sidan medveten om. Fett har massor av fördelar - bl a kan du inte få muskelpåverkan, dubbelkonturer, kapselproblem eller trasiga implantat. Du måste aldrig operera om dig i framtiden om du inte vill.

Och som bonus kan man bli av med nån depå man inte direkt är förtjust i.angel

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons