Annons
1 post / 0 new
#1 2018, May 19 - 11:00
Maija
Maija's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Brons
Joined: 2018-05-19 07:57

Söker kirurg/erfarenheter Näsa-ansiktslyft kombo

Hej!
Skulle så gärna vilja få info från er som gjort både ansiktslyft/näsplastik /ögonlock samtidigt eller separat och era upplevelser .

Varje gång jag ser mig i spegeln kommer dessa tankar starkare och starkare att hitta den bästa kirurgen som jag vågar låta göra dessa ingrepp på mig samtidigt.
Om mig:
Själv opererade jag näsan hos Oya på Strandkliniken , 2006 .Hade en stor näsa ( örnnäsa) med bump.Hon "hyvlade" bort för mycket på näsryggen + att den blev jättebred.Min näsa gick från en sydländsk till en afrikansk modell (Är varken det ena eller det andra )
Krävde en korrigering ,vilket resulterade i en mycket liten förbättring på näsryggen.Den är fortfarande för bred och ser ut som en potatisnäsa istället för en liten med spetsigare karaktär som jag var ute efter.Har ej vågat mig på en ytterliggare korrigering ( hos Oya) men lider av det varje gång jag ser mig själv i profil och bild från sidan --Är det verkligen så ful den är?? Den gör hela mitt anskte fulare.
Mina tankar om en ny näsop har legat förträngda ,men kommer upp till ytan mer och mer i samband med att jag så gärna skulle vilja göra ett ansikts och ögonlockslyft ,och då i samma narkos korrigera näsan.
Problemet är finansieringen,(tips) men först måste jag hitta "min" kirurg som jag kan låta göra allt samtidigt ..Skulle gärna inkludera ett ankarlyft på mina bröst i det hela ..men det är mer en drömtanke ..( kanske) Tacksam för era tankar kring mitt inlägg.Kram

53 år,2 barn.intresserad av ansiktslyft/ övre ögonlock och korrigering näsa ,samt bröstlyft någon gång i framtiden( helst samtidigti alla 3,om jag vinner på lotto ) :)

Annons
Annons
Annons
Annons