Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2018, May 27 - 12:44
Aanna
Aanna's picture
Offline
Last seen: 4 years 10 months ago
Brons
Joined: 2018-05-27 12:06

Stenhård stor kula efter Restylane Perlane fillers.

För 4 veckor sedan fick jag Restylane Perlane fillers injecerat för första gången i mina Marionettlinjer (sura mungipor).
Jag fick ganska mycket injecerat på den ena sidan där jag hade ett kraftigt "veck".
De första dagarna efteråt fortlöpte det "som det skulle". Jag blev svullen och fick blåmärken men det avtog efter ett par dagar.
På 10:e dagen vaknade jag av att jag var ordentligt svullen på den sidan där jag fått mycket injecerat och jag kunde känna att jag hade fått en ordentlig "kudde" på insidan kinden i munnen. Alltså det svullna sträckte sig rakt igenom huden.
Svullnaden gick långsamt ner men kom tillbaka redan efter någon dag.
Då ändrade det form och blev mer hårt och mitt i det hårda fick jag också en stenhård "puttekula". Nu efter ytterligare 14 dagar, i förrgår, var jag på en klinik (en annan klinik än den som injecerade mig pga olika skäl, främst för att jag tappat förtroendet för dom) som gav mig Hyalase.
Det enda som har hänt under de här dygnen efteråt är att "kudden" har mjuknat något men den stenhårda "puttekulan" är kvar. Den känns strax under huden ytligt och är på gränsen till att synas och sträcker sig inåt insidan av munnen där jag också känner den som en kula.
Hjälp! Hur blir man av med det här? Fler Hyalasebehandlingar? Avvakta tills kroppen tar hand om fillersen själv? Operation?
Det här har gett mig så negativa erfarenheter av fillers att jag aldrig någonsin kommer att göra om det.

Annons
2023, August 23 - 00:27
Henna-89
Henna-89's picture
Offline
Last seen: 7 months 4 weeks ago
Brons
Joined: 2023-08-23 00:07

Hur gick det för din främmande kropps reaktionen? löste det sig med tiden?

Annons
Annons
Annons