Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2019, January 3 - 08:34
Angelmum
Angelmum's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 days ago
Brons
Joined: 2018-12-26 08:23

Övre ögonlocksplastik

Gjorde en övre ögonlocksplastik i slutet av september 2018. Önskar att jag aldrig gjorde den. Ärren sitter högt upp och långt ut och har "djuoa skåror" och syns jättemycket. Har sagt till läkaren att jag inte är nöjd men får inte alls den respons jag behöver. Hon säger att alla får kråkfötter och veck vid ögonen och att det är normalt. Men jag betalar ju inte över 15' för att få kråkfötter och veck i förtid!!! Nu går all min tid åt att försöka hitta andra operationer/sätt att korrigera detta.

Vart kan jag vända mig för att kunna få pengarna tillbaka för att kunna lägga dem på att korrigera på annan klinik. Och vem ska kunna hjälpa mig så det inte blir värre??

Annons
2019, January 3 - 20:48
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 6 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Det är tråkigt när man inte fått en klar bild i förväg av vad som är ett realistiskt resultat i ens eget fall. Det är ju mycket möjligt att du har fått ett "godtagbart" resultat - det går inte att veta att utan att se före- och efterbilder på din ögon - men uppenbarligen förväntade du dig något annat än det du fick, och då är det klart att du är besviken.
Det är jättesvårt att bevisa var kommunikation har gått snett, så förmodligen har du isåfall inte så goda utsikter att få tillbaka pengarna, så jag tar bara tillfället i akt och upprepar mitt mantra om att verkligen försöka se till att man har förstått varandra, och att man verkligen hör det kirurgen säger så man inte bara hör det man vill och förväntar sig att höra (jag påstår inte att detta gäller ditt fall, för det vet jag inget om, men det är ett vanligt mänskligt sätt att lyssna).

Vad du enklast och först kan göra rent konkret är att t ex behandla dina ärr med någon silikongel, typ NewGel+, för att de ska bli så diskreta som möjligt.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons