Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2019, September 28 - 16:34
Lollo152
Lollo152's picture
Offline
Last seen: 1 day 6 hours ago
Silver
Joined: 2019-09-27 21:19

Förminska eller förstora?

Hej!

Mina bröst och bröstvårtor är ganska assymetriska, jag funderar jag överväger att antingen lyfta & förstora det ena bröstet så att det ser ut som mitt "snyggare" bröst, eller att förminska det andra bröstet.

Vilka sätt finns det egentligen att förminska brösten? Är det någon som är / har varit i samma situation som kan dela med sig av sina erfarenheter?

34 år, 163 cm och 62 kg.
Jag är sugen på att lyfta eller förstora mina bröst som tyvärr är ganska hängiga... Jag är här främst för att höra tips och rekommendationer från er andra som har genomgått eller ska genomgå en operation!

Annons
2019, September 30 - 18:27
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 15 hours 30 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Det är kanske lite synd att förminska bröstens egna vävnadsmängd om de är proportionerliga till din nuvarande vikt, för om du då nån gång går ner i vikt, går du miste om en volym du kanske hade tyckt om att ha kvar?
Du har ganska mycket egen volym, så du skulle kunna slippa allt vad implantat heter och komplikationer som man i princip endast kan få med implantat ( t ex kapselkontraktur, dubbelkontur och muskelpåverkan) genom att bara lyfta brösten. Då behöver du heller aldrig operera om dig pga framtida strul med implantaten.

Om du bara lyfter det ena bröstet till "idealläge", så tror jag du ångrar att du inte gjorde detsamma på andra sidan också, och de vinner ju inget i fasthet på att an t ex fettsuger ut en liten mängd för att minska volymen utan ärr... Du sparar nog inte mycket pengar på det heller, då det ändå är en fullutrustad operationssal med personal som ska till.
 
Av dina bilder ser jag ingen tydlig asymmetri, men om så skullle vara kan man absolut skära bort lite av din egen vävnad på ett bröst i samband med lyftet. Och lite beroende på vad det är värt att betala för det, kan man ev istället ta av kroppens fett någon annanstans för att transplantera det till brösten istället.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons