Annons
1 post / 0 new
#1 2021, May 31 - 14:38
Sarajo
Sarajo's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Brons
Joined: 2018-10-22 23:41

När ska man få göra gratis korrigering?

Jag gjorde en näsoperation på Aleris i Stockholm i September 2018. Jag fick göra en korrigering i december 2019 för jag hade fått en broskdel uppe på näsbenet. Min näsa hade även blivit sne.
Kirurgen var väldigt nonchalant och lät mig inte ens visa med hjälp av bilder vad det var jag var missnöjd med. Han tyckte min näsa såg bra ut och sa att det är vi 90talister som är sånna perfektionister och att det bara satt i mitt huvud. Tillslut fick jag honom att erkänna att näsan blev sne men jag fick som sagt knappt visa vad det var jag ville han skulle göra utan det var just innan operationen som hade ritade med pennan på min näsa och sa att han ska fixa det.

När korrigeringen var gjord och det gått ett år så är näsan fortfarande sne. För han åtgärdade inte nog mycket av det som behövdes göras. Jag har även fått en knöl på ena sidan av nästippen som får näsan att se ännu sneare ut.
Kliniken har stängt ner så han avsäger sig ansvar att kolla vidare på detta. Kliniken säger att jag fått en korrigering och att dom inte kan hjälp mig mer än så.
Jag har sagt till dom att felet inte korrigerades och att knölen jag fått är av den operationen. dvs att dom problem jag har nu är pga operationerna som dom utfört.

Tycker detta är extremt jobbigt och vet inte var jag ska ta vägen.. Har mer komplex nu över min näsa än innan jag opererade den.

Annons
Annons
Annons
Annons