Annons
19 posts / 0 new
Last post
#1 2011, March 21 - 21:27
Uniica
Uniica's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-24 13:14

hur ska jag förklara så dom förstår

Mig blir ni nog aldrig av med haha.. Problemet jag vill prata om med er kan jag kan jag inte dela om med andra för dom förstår mig inte. Jag tycker att jag ser bra ut eller helt okej och jag har haft bra självförtronde fast väldigt dåligt också. Men om vi pratar om idag så tycker jag att jag ser bra ut men det finns saker som jag vill fixa för det har stört mig hela mitt liv och det är inga stora förändringar men jag tror att om jag nu skulle fixa det skulle jag se riktigt bra ut i mina ögon. Jag har använt lugg sedan jag var 10 för jag har aldrig gillat min panna den är hög och bred och det känns som jag gömmer mig bakom luggen även om jag har fint ansikte. När jag fyllde 18 och träffa min kille som jag har nu vågade jag visa pannan och jag har lärt mig att acceptera den. Men jag känner fortfarande att jag vill göra något åt den för jag vet att jag kommer bli mycket nöjdare och inte behöva skämmas. Sen är det min näsa... Visst jag har inga mega komplex men jag skulle vilja göra den lite mindre gillar den utseende mässigt men inte i profil. Sen vill jag fylla linjerna mellan mungipan och näsan som natacha peyre har gjort. Det är allt jag funderar på men jag är rädd, mest för att jag inte vill se opererad ut. Sen är det ingen som förstår mig. Killen har till och med hotat att göra slut om jag ändrar något. Imen jag tror han är rädd att jag ska förstöra mig själv och det är jag också. Folk pratar redan om mig att jag fixar mig själv för att jag är är osäker men det handlar inte om det utan något jag har tänkt på stor del av mitt liv och varför ska jag tveka för andras skull. Det är inte så att jag kommer se ut som någon annan. Det kommer se ut som mig fast bättre. Vad tycker ni är jag helt ute och snurrar? Kommer jag ångra det och hur ska jag förklara för dom runt om mig

Första operation: 12 oktober 2009 strandkliniken 400 cc Höger och 375 cc i vänster bakom muskeln.

byte till större implantat den 10 januari 2011 Proforma clinic 600 cc i båda brösten bakom muskeln.

Nöjd en så länge :)

Annons
2011, March 21 - 21:34
Sanna. (not verified)
Sanna.'s picture

De behöver faktiskt inte förstå. Det räcker om de accepterar dig och dina åsikter!

Jag känner igen mig själv delvis. Jag har väntat på att fixa till mina bröst i en herrans massa år. Ingen förstod mig när jag pratade om det så när jag väl gjorde det så berättade jag inte för någon annan än min man och en kollega. Resten får fråga om de vill veta. Annars får de gissa! Mitt problem är löst och deras enda problem är att de inte vågar fråga. Men det är ju inte mitt problem, eller hur?wink

Du ska göra det som känns bäst för dig. Det är ditt liv och det är bara du som kan leva det!

Stor kram!

2011, March 21 - 21:51
MissyE
MissyE's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2010-12-08 16:18

Å jag förstår dig precis. Har också flera saker som jag stört mig på hos migsjälv och skulle lätt kunna göra något åt det.speciellt nu när man redan gjort en plastikoperation och märkt att det inte är sån bigdeal. Men det är ju just det där vad ANDRA tycker och tänker. Det är så tråkigt att man ska behöva tänka så det är ju inte dom som ska leva våra liv. :-/ Själv skulle jag vilja fixa näsan och göra läpparna litestörre. Men det kommer nog aldrig hända.

25år
52kg, 169cm
Bröstoperation 17/2- 2011 på Proforma Clinic
Implantat: Mentor, 400cc, C1, högprofil, bakom muskeln

2011, March 21 - 21:53
Meryl
Meryl's picture
Offline
Last seen: 6 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-01-03 22:44

De behöver absolut inte förstå.. Min pojkvän (som jag vart med i 3år) ville absolut inte att jag skulle förstora brösten han sa också att han tänker lämna mig om jag gör det.. Gjorde det ändå för det är ju min kropp och ingen annan har med det att göra vad jag gör med min kropp och vad jag inte gör.. Och han trodde också att jag opererade mig för att jag är osäker vilket jag absolut inte är . Om man nu kan förbättra något varför inte göra det? Blir så irriterad på vissa människor som tänker så trångsynt..

23år, 168cm & vikt 57kg . Har lagt in 375cc High profile delvis bakom.

Annons
2011, March 21 - 22:02
Lill-fia (not verified)
Sanna.'s picture

Det är väl också så att har man väl börjat fixa skavanker är det väl lätt hänt att det blir mer?

Ofta mår man ju så bra av en operation att hjärnan tar det som en belöning och har man väl släppt den spärren så är det lätt att det bara blir mer och mer?ett sorts beroende:)

Jag är av åsikten att var och en får själva bestämma över sin kropp och sin ekonomi,bara personen i fråga mår bra fysiskt/psykiskt,jag är tex inte heller personen som gnäller på att vänninan bantar fast hon redan är så smal förens jag börjar misstänka ätstörningar!

 

Jag är nyfiken på mycket inom denna fantastiska plastiga värld och jag är övertygad om att jag kommer "fuska" mig till ett vackrare yttre i framtiden(fixa rynkor när det börjar bli aktuellt kanskewink) men jag är också rädd för att ge mig på ansiktet,det är så mycket som kan gå fel och det är inte det lättaste att dölja ha ha,det finns så många exempel på gräsliga lyft,fixade näsor och anknäbbar,inte bara på bild utan det räcker med att gå ut på krogen en lördagblush

 

Sedan får man ju räkna med folks motvilja,gliringar och brist på sympati för ingrepp som en baksida av myntet,är det mer värt att tycka om sin näsa än att vara omyckt av de människor som verkligen anser att skönhetsingrepp är fel så är det ju bara att köra på;)

Vad som är moraliskt rätt och riktigt för en individ är ju helt otänkbart för en annan!

 

2011, March 21 - 22:32
Cookie (not verified)
Sanna.'s picture

Jag förstår dig PRECIS! Det finns en lång lista med saker jag skulle vilja förändra med mitt utseende, framför allt med ansiktet, och grejen är att jag tycker inte att det är fel att förbättra sitt utseende genom plastikoperationer eller ingrepp. Men som någon annan sa så kan det lätt bli ett beroende, så man måste så klart vara försiktig. Och sen kan man ångra sig. Bara för att man inte gillar en viss del av sitt utseende idag betyder det inte att man för alltid kommer ogilla den.

 

När det gäller omgivningen vet jag inte riktigt hur man ska bete sig. Träffade några gamla klasskompisar, ett gäng tjejer från högstadiet för några veckor sen och vi började prata om alla i klassen. En kille i klassen som alltid haft en örn näsa opererade den nyligen. Jag personligen tycker det var jättesynd för han var så sjukt snygg i den! Men jag kan ändå förstå att man vill ändra en sån sak. Men de andra tjejerna började nästan klanka ned på honom och tyckte det var så himla fel av honom att göra en sån sak. Jag vågade förstås inte flika in med att jag också funderar på att operera näsan nån gång.

 

I helgen var jag också ute med två tjejkompisar och så berättade jag att jag ska operera brösten. Min ena tjejkompis har nämligen också pratat lite om det förut, men visste inte om hon menade allvar. Men tydligen ska hon också det! Men den tredje tjejkompisen blev typ svart i ögonen och sa att vi var knäppa och kunde verkligen inte förstå det. Jag ville ju inte gå in på detaljer förstås om att jag har olikstora bröst och främst därför vill göra det, för det är ju lite pinsamt, men jag sa bara att jag inte tänkte göra det för att få stora bazookas typ. Till saken hör att hon själv har väldigt små bröst, så kanske hon innerst inne skulle vilja göra det själv men inte vågar/har råd eller tycker det är fel på något sätt. Iaf så är det inte så kul när någon blir så negativ och nästan ser ned på en bara för att man vill göra en bröstförstoring.

 

Min syster är totalt emot alla slags förändringar. Hon kan förstå brösten lite grann eftersom de är så pass olika stora, men när jag berättar att jag skulle vilja ha tjockare läppar, mindre näsa och slipa ned mina kanintänder osv blir hon jättearg! Inte ens tänderna tycker hon är nåt jag får fixa för då kommer jag bara bli beroende och sen kommer jag se ut som en helt annan människa! Jag förstår så klart att hon blir orolig. Men jag tycker ju så annorlunda än henne. Jag tycker att det inte är fel att ändra grejer med utseendet. Liksom folk sminkar sig, färgar håret, klipper det i olika frisyrer, noppar ögonbrynen osv. hela tiden, så varför är det så fel att vilja förändra sig på lite mer dramatiska sätt då? Självklart förstår jag hennes oro. Men jag förstår inte varför det skulle vara FEL att vilja förändra sig. Om man nu är helt säker på att man vill och inte kommer ångra sig.

 

Viktigaste är nog att du inte gör något förhastat! Tänk efter så länge tills du är helt säker. Skriv upp alla för- och nackdelar. Försök se dig själv i spegeln och säga att du är vacker varje dag. Sen om du ändå vill förändra dig genom operation och är hundra procent säker på det tycker jag att du ska strunta i vad omgivningen säger! Det är din kropp, ditt ansikte och ditt liv. Ingen annan går runt och ser ut som du dygnet runt. Men gör inget förhastat! Nu verkar du ju osäker, så då tycker jag att du ska vänta och jobba på din självkänsla så länge. :) Läs boken "Självkänsla nu!" Av Mia Törnblom. :) Sen när du har stark självkänsla och känner att du älskar dig själv precis som du är MEN vill bli lite vackrare så tycker jag att du kan göra det.

 

Förlåt för det långa inlägget. ;)

2011, March 21 - 23:08
Uniica
Uniica's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-24 13:14

Det jag är rädd för är att jag kanske har fastnat i fel riktningar att det kommer gå över styr helt omedvetet. Man ser det aldrig själv .. Samma med alla jag känner som fyller läpparna så det ser gräsligt ut dom ser inte längre att det ser för mycket ut och jag är rädd att jag ska få fel syn på mig själv men samtidigt vill jag inte ändra mig så jag ser ut som någon helt annan, om ingreppen skulle gå som jag har förväntat mig så kommer det inte vara någon större förändring eller jo men inte så pass mycket att folk kan sätta fingret på vad jag har gjort. Man ser så många personer som också har fått fantastiska resultat och det är väll det som lockar. Men samtidigt vill jag ha ännu bättre självkänsla innan jag gör det så ska läsa boken, och det här är inget jag kommer göra nu även fast jag är hundra på det nu känner jag att jag måste söka massa fakta och inte kasta mig in i något som kan göra mig missnöjd. Jag uppskattar alla era svar tusen tack ! Npannan är nog något jag kommer börja med men funderar på att söka upp en klinik redan nu bara för att få deras tips och råd. Vilken klinik tror ni är bäst på utförande av ansikte? Vad jag ska gå igenom är väl sänkning av hår fäste

Första operation: 12 oktober 2009 strandkliniken 400 cc Höger och 375 cc i vänster bakom muskeln.

byte till större implantat den 10 januari 2011 Proforma clinic 600 cc i båda brösten bakom muskeln.

Nöjd en så länge :)

Annons
2011, March 21 - 23:35
Uniica
Uniica's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-24 13:14

Gillar långa inlägg:-) satt och tänkte på att min kille har nämnt att han vill fixa sin näsa för att han har en knöl där från när han bröt näsan och han vill även fixa sina öron som han anser står ut. Saken är att om jag tänker på det vill jag inte att han ska ändra näsan för det är liksom han och den knöllen ser mer sexig ut hahaha förstå mig inte fel men jag har försökt tänka gång på gång hur han skulle se ut utan den men det går inte den är han. Så jag förstår hans oro kring mig men samtidigt om han hade viljat fixa den på riktigt och inte bara snackat så hade jag låtit han men han tycker att han har en andledning och jag inte för jag är fin som jag är. Resten av alla människor bryr jag mig inte om vad dom tycker lite min familj. Men tänkte på min mamma hon fixade brösten för 1 år sen och hon är en helt annan person efter det hon tycker nu det är helt okej att fixa näsan finare och hon har börjat bry sig om sitt yttre så mycket mer men samma sak hände mig efter min operation jag började bry mig mer för jag blev mer kvinnlig och jag började äntligen tycka om hela mig mer visst det har varit lite för mycket kring mitt yttre och att jag är petig kring hur jag ser ut men jag mår ändå bättre av att bry mig om mig själv en när jag var mindre och kunde gå runt i trasiga kläder och otvättat hår. Nej det är svårt det här

Första operation: 12 oktober 2009 strandkliniken 400 cc Höger och 375 cc i vänster bakom muskeln.

byte till större implantat den 10 januari 2011 Proforma clinic 600 cc i båda brösten bakom muskeln.

Nöjd en så länge :)

2011, March 29 - 00:13
Cookie (not verified)
Sanna.'s picture

Men du Uniica, måste bara fråga. Hur går egentligen en sån operation till? När man vill ha mindre panna. Flyttar man hårfästet då eller på nåt sätt?

2011, March 29 - 07:08
Uniica
Uniica's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-24 13:14

Bra fråga! Det enda jag har hört är att man flyttar hår fästet men ska gå till akademinkliniken efter som dom utför alla möjliga operationer. Sen får jag se vill bara gräva fram fakta om det. Vanessa i big brother har tydligen gjort det

Första operation: 12 oktober 2009 strandkliniken 400 cc Höger och 375 cc i vänster bakom muskeln.

byte till större implantat den 10 januari 2011 Proforma clinic 600 cc i båda brösten bakom muskeln.

Nöjd en så länge :)

Annons
2011, March 29 - 11:43
Cookie (not verified)
Sanna.'s picture

Nä är det sant? :O Gud vad bra det blev i så fall! Trodde man skulle se lite ut som frankensteins monster. ;P Men hennes hårfäste ser ju helt naturligt ut. :) Hon var i för sig kille förut, och killars hårfäste flyttas ju oftast uppåt med tiden. Så det kan ju förklara varför hon ville flytta ned det i så fall. :)

 

Jag har också ganska hög och bred panna, har också lugg för det mesta. Hör gärna av dig när du vet lite mer om hur det går till. :) Är inte heller säker på om jag någonsin kommer göra något åt det. Förmodligen inte. Men kul att veta att möjligheten finns iaf!

Annons
Annons
Annons