Annons
6 posts / 0 new
Last post
#1 2011, April 16 - 14:43
memyself
memyself's picture
Offline
Last seen: 4 years 6 months ago
Brons
Joined: 2010-10-20 17:45

Tubulära bröst - En vanskapt historia!

Jag skulle kunna börja gråta idag...över nåt så (för andra) simpelt som mina bröst. Jag mår fruktansvärt dåligt över mina tubulära bröst. Det är inte bara det att jag tycker dom är fula. Det är så mycket annat som spelar in. Det finns inte en bh som sitter bra, det klämmer och skaver. Antingen så viker brösten sig neråt eller så väller det ut hud på kupans framkant eller ibland både ock.. Det blir varmt och svettigt under dom missbildade två och det luktar då illa, tycker jag.

Jag skäms och är så rädd att någon ska se mig, även då jag böjer mig fram så tänker jag oftast på hur jag böjer mig så ingen ska se in på bhn och kanske upptäcka att mina bröst är "vikta" neråt. Dom ser ut som två lovikavantar utan framtid..och jag påverkas så mycket att jag känner att jag inte kan se ljust på framtiden på grund av mina bröst. Jag vantrivs så fruktansvärt med dom och skulle hellre ta bort dom båda än att ha det såhär.

 

Det värsta av allt är att sommaren närmar sig och jag vill helst bara gömma mig..vill inte bada! Vill inte synas. Men skulle tippa på att mina tre barn inte skulle gilla det lika mycket.

 

Det absolut jobbigaste är att jag inte har råd till operation..men jag skulle behöva den. Väldigt mycket. :(

Ålder: 28 år
Längd: 175 cm
Vikt: 73 kg
Intresserad av: Bröstförstoring samt bröstlyft
Har just nu: Tubulära bröst som jag vantrivs enormt med.
Vill ha: Symmetriska och normala bröst! Vill slippa skämmas.

Annons
2011, April 16 - 15:01
louise tuvesson
louise tuvesson's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Brons
Joined: 2011-04-10 21:36

Hej tjejen! Det var tråkigt att höra att du mår så dåligt över dina bröst. Det finns bh:ar som hjälper till att stödja upp och ändra formen. Jag hade en nära vän som led av samma problem och jag vet hur jobbigt hon hade det.

 

Jag tänker inte rekommendera det, men man kan få hjälp av sitt landsting med en op om det förstör ens liv. Man kan även låna pengar för att fixa detta.

 

Jag önskar dig alla lycka till och tänk på att problemet är förmodligen bara du som ser, hittar du en bra bh så ser ingen annan dina tubulära bröst. Kram!

2011, April 16 - 15:02
Sandrah
Sandrah's picture
Offline
Last seen: 6 years 9 months ago
Silver
Joined: 2010-04-17 00:34

Låter inget vidare skoj det där :(

Har du kollat med landstinget? Kan ju vara värt ett försök iaf!?

37år, 4 barn, 167 cm/62 kg

Innan - 75B, nu 70G-H

375/400cc ~ Mentors runda medium profile ~ bakom muskel ~ Coh II ~ 2009

600/650cc ~ Mentors runda High profile ~ Framför muskel ~ Coh II ~ 2010

2011, April 16 - 15:15
Dancehall (not verified)
Dancehall's picture

Låter inte alls kul tjejen :( Jag har själv lätt tubulära bröst, men inte alls samma problem som du beskriver.

Som de andra säger så skulle jag rekommendera att antingen försöka få en operation från landstinget eller att söka lån för operation. Det finns ett speciellt bolag som lånar ut pengar till folk som ska plastikoperera sig.

Annons
2011, April 17 - 11:26
Tubulärnomore (not verified)
Dancehall's picture

Blir helt tårögd, det hade kunnat vara jag som skrivit det där! Jag tog med artikel ur läkartidningen om tubulära bröst, och ett brev ungefär som det du skrev här, till vårdcentralen där de undersökte mig. Remitterade mig till bröstenheten. För jag kände som du, den där tabukänslan att "jag vill faktiskt inte vara med längre", och skämdes - eftersom det var pga ett par bröst! Och dö ville jag ju inte, det var bara.. att slippa allt, allt var jobbigt. Nu har jag fått mina bröst, borde vara jätteglad men det tar visst lite tid själsligt eller nåt, men det är ändå nu jag är fri. Så jag tycker absolut du kan söka för detta, du ska inte må så där och kan en operation hjälpa så att du kan bli den du är mer, slippa besvären, så hoppas jag att du får det beviljat om du inte har möjlighet att betala egen op. Och det är inget att skämmas över!

 

Varm kram, önskar dig all lycka till!!

2011, April 21 - 17:59
annelihot
annelihot's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-04-02 14:39

Hej!

Aldrig kul att må så dåligt över sin kropp.. I know the feeling.. Jag tog ett lån via min bank till min operation, och det ångrar jag inte en sekund.. hade precis samma problem som dig.. Ingen bh passade, och varje gång jag såg mig i spegeln mådde jag dåligt.

Nu är jag så gott som läkt, och av mina tubulära tuttar syns inte ett spår.

 

Mår man dåligt kanske man inte  orkar bråka med landstinget (jag försökte men fick tyvärr avslag), så ett lån var mitt alternativ.

Men har du orken och kämparglöden så försök med landstinget! Stöd hittar du här på forumet hos oss andra smiley

Tjej född -86
160 cm lång
52 kg
Innan op: Tubulära och olikstora bröst.
Opererad på Akademikliniken 31/3-2011 av Per Hedén.
Bröstlyft + förstoring 295cc anatomiska
Vårtgårdsplastik
Fettsugning mage + höfter/rygg

Annons
Annons
Annons