Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2011, July 20 - 13:44
Matahari
Matahari's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Silver
Joined: 2010-09-27 21:04

En vecka med blåtira-mustage

Är det normalt att blöda mycket ?( det är ju läpparna) och få blåmärken så att man får gömma sig en vecka efter. Blödde som en gris och fick blodfyllda blåsor som nu är borta, med aningen sneda läppar som resultat.

Fick min första läppfyllning med Juvederm 0,8ml i onsdags, nu en vecka efter har svärtan ovanför överläpparna givit med sig, men överläppen är inte helt fylld på den sidan där jag fick största blödningen.

Har fått ny tid för utjämning, och sköterskan som gjorde det verkade ändå ganska säker. Men kan jag gå dit och tro att det blir bra? Eller har jag varit hos en nybörjare?

 

 

1a Bröstförstoring KKAB Jönköping, 2010-10-29

Nagor 620cc texturerad 133mm x 66mm ultrahög profil framför bröstmuskel

Innan 80C, nu 75 G

2a Bröstförstoring KKAB Jönköping, 2013-10-10

Mentor 800cc Coh II lätt texture

Annons
2011, July 20 - 14:20
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

vilken klinik var du på och vem var det som fixade läpparna?

det är individuellt hur mkt man blöder men visst är det normalt med lite blod vid behandlingstillfället. vissa gånger har jag knappt blödit alls och ibland har jag blödit ganska mkt. en kompis började blöda hur mkt som helst och hennes läpp var nästan svart i en vecka pga blåmärken. vi var då hos stina auer som brukar anses proffsig även om jag personligen ändrat uppfattning. stina sa att hon träffat ett blodkärl på min kompis men att det inte var någon fara, läpparna är ju fulla av små blodkärl. på mej har det alltid slutat rinna blod innan jag gått från klinikerna. så det som du beskriver som blodfyllda blåsor låter konstigt! det har iaf aldrig jag varit med om och har faktiskt aldrig hört om det heller.

vad gäller blåmärken brukar jag oxå ha dom i en vecka. men brukar passa på att fylla på när jag är ledig någon vecka just för att undvika att visa mej ute när läpparna ser ut så. du kan ju alltid testa att sminka över lite dygnet efter. 

senaste gången jag fixade läpparna blev det inga blåmärken, bara ett pyttelitet. då var jag hos en ny behandlare som sa att det väldigt sällan blir blåmärken när hon gör. så visst har det med behandlaren att göra hur resultatet blir. men just blåmärken får man nog räkna med!

mitt tips är att du kollar upp behandlaren oxå om du inte gjort det, så det är en seriös behandlare. en läkare är ju att föredra men du skrev sköterska så förhoppningsvis är det en legitimerad sjuksköterska. goda referenser är ju alltid bra.

jämnar hon ut läpparna kostandsfritt förresten?

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

2011, July 20 - 14:53
Matahari
Matahari's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Silver
Joined: 2010-09-27 21:04

Tack för ditt svar! Jo det är en ny klinik i Göteborg. Klinik 34 heter den och sköterskan jobbar ett par dagar i veckan där. Annars jobbar hon på ett sjukhus.

Hon utbildades i september men har gjort många fyllningar sen dess. Hon hade en bra information på konsultationen och verkar förtroendegivande. Läkaren är chef för kliniken som tydligen är en avblomning av en annan estetisk klinik i Götet. Om honom vet jag inget, bara det att alla som jobbar där har jättesnygga fyllda läppar.

Kliniken har funnits sedan i höstas.

Jag gav 3400 för 0,8 ml juvederm inklusive en halvtimmes konsultation. Det var inga diskussioner när jag ringde nu utan det är kostnadsfritt. Får i och för sig åka igen och de milpengarna får jag ju inte ersatt. 50 mil tor, tur att det är semestertider nu.

Blödningarna hade upphört ganska snart efter behandlingen, men det blev ett par blodfyllda blåsor som fyllde ut i läpparna. Som fläskläpp. Men som sagt de har lagt sig nu och jag kan se att resultatet blev inte helt rakt. Trodde de hade koll på hur mycket ml de skickar in i läpparna vid varje stick, men det är nog svårt med dessa  små sprutor och medlets ytspänning.

1a Bröstförstoring KKAB Jönköping, 2010-10-29

Nagor 620cc texturerad 133mm x 66mm ultrahög profil framför bröstmuskel

Innan 80C, nu 75 G

2a Bröstförstoring KKAB Jönköping, 2013-10-10

Mentor 800cc Coh II lätt texture

2011, July 21 - 07:12
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

Okej! Har tyvärr bara koll på klinikerna i sthlm så jag vet faktiskt inget om kliniken du varit på. men att de väljer att jämna ut läpparna kostnadsfritt verkar ju seriöst. om du skulle känna dej osäker på just den sköterskan kanske det är möjligt att be om någon annan?

läpparna är ju alltid svullna i början, när jag använde restalyne blev det verkligen som en fläskläpp de första dagarna, särskilt samma kväll och dagen efter. såg inte riktigt klokt ut, var verkligen extreeeemt svullet. när jag använde juvederm blev det lite svullet men såg inte ut som en fläskläpp iaf. sköterskan berättade att man inte svullnar särskilt mkt av juvederm, men jag hade iofs bara i 0,25 ml och ändå blev det svullet. så fläskläpputseedet kanske man kan räkna med i början även med juvederm.

men jag tycker du ska följa magkänslan. om hon gjorde väldigt ojämna läppar kanske hon helt enkelt inte är så duktig och då kanske det kan vara värt att be om någon annan nu när du ändå får det kostnadsfritt på den kliniken. själv är jag jätteglad att jag valde att gå till någon annan. stina auer gav ett väldigt proffsigt intryck och jag hade läst så många bloggar som skrev så mkt bra om henne. tillslut insåg jag att jag trots det inte tyckte hon var bra, bytte klinik och blev supernöjd :) 

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

Annons
Annons
Annons
Annons