Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2011, September 20 - 00:55
noticeable
noticeable's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2011-09-09 18:45

Förrvirad

Har gjort läppförstoring med Restylane två gånger på Akademikliniken. Första gången fick jag en hyffsat sne läpp ocg en fet knuta i ena sidan (syntes inte så mkt men jag kände den) När jag kom dit för att hon skulle korra det så hade den nya restylanet med bedövning i kommit, så jag fick prova den med lite emla kräm innan. Då uttryckte hon sig även nåt i stil med " men då provar vi lite VANLIGT  restylane idag så du inte får så många knutor." Sagt och gjort och det blev hur bra som helst.

 

Ska nu göra en ny läppförstoring på Citadellkliniken i samband med min bröstförstoring. Lika bra att passa på att göra de när man ändå är sjukskriven och slipper se ut som en misshandlad halvt ansiktsförlamad människa framför kunderna på jobb. Ringde iaf för att fråga om jag kunde göra läppförstoringen samma dag som min op och det kunde jag självklart göra sa hon jag pratade med. Frågade om det var restylane lipp dem använder och fick då svaret ja. Berättade då vad hon på AK sa och gjorde sist, och då påstod hon på citadell att det är juverderm jag fick andra gången. (fast jag minns att hon på ak kallade det för restylane) Är jag helt ute och cyklar?? Vad är skillnaden?? Fick bara som svar när jag frågade att där blir färre knutor med juverderm. Kostar ju lika mkt. Vill ha så stora läppar som möjligt så vilket ska jag ta???? Och är preparaten samma sak? Eftersom hon på ak kallade det "vanligt restylane"? Har för mig att juverderm blir sämre resultat vet ej varför.

Tjej 22år, 164 cm lång, 56 kg, bh före 75B, efter 65H
Bröstförstoring 545cc Allergan HP
Citadellkliniken Göran Elmerstig 11/10 2011

Annons
2011, September 20 - 12:28
breeze
breeze's picture
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Silver
Joined: 2010-10-25 11:23

Restylane är enligt mångas uppfattning gamalmodigt, brukar främst användas om man vill ha skarpa kanter som t.ex. i konturen. Juvederm är mjukare, man kan änvända det i hela läppen. Jag har använt mig utav båda, Juvederm vinner ÖVERLÄGSET.

Fördelen med Restylane är väll just att den är bra om man vill ha en markant linje, annars ser jag ingen annan fördel. Nackdelarna är kort resultat, svårarbetat och ganska så oförlåtligt för den som sprutar in, alltså restylanet sitter där det sitter när det väl är på plats.

 

Juvederm har jag också fått knölar av, Fredrik Berne ville suga ut dom med en spruta(!) Sprang därifrån..... Håkan Löfving kunde ta bort dom med ett medel från febrikören om dessa problem uppstår som t.ex. knölar, inte många läkare dock som fått detta förtroendet att utföra. Värt att nämna är kanske att knölarna försvinner efter 24 timmar. Håkan ÄR bäst. Tro mig.

Juvederm är även formbart när det väl är i läppen (med hårda tag,såklart inget man ska försöka sig på själv, av egen erfarenhet! ..haha)

Stylage har tydligen samma hållbarhet som juvederm, även om det sägs att det håller länge.

 

Och snälla, håll er borta från Restylane.

 

Kvinna, 25 år.
167 cm lång, 55 i vikt.
zero kidz.

Konsultation Fredrik Gewalli APS Carlanderska
Preleminarbokad OP hos Fredrik Gewalli, High profile mentors runda, coh 1.

Annons
Annons
Annons