Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2011, October 2 - 09:20
anonym (not verified)
anonym's picture

Gått fel...när vet man?

Nu är det 13 dagar sedan jag blev bukplastikopererad på Akademinkliniken i Malmö. Dom tog nästan 2 kg hud (enbart,ingen fettsugning) och sydde ihop bukmusklerna med 10 cm.. Första veckan var extremt hemsk men på dag 10 så vände allt. Jag har läst på många ställen att när dom invändiga stygnen släpper gör det inte ont längre. Därför blir jag lite nervös..

För nu rör jag mig obehindrat,känner ingen smärta alls förutom strax under revbenen där dränet hade fastnat. Hade jag "fått" räta på mig hade jag definitivt kunna det och jag lyckades t.om vara ute och dansa hela natten lång i fredags-kände inget alls. Jag känner verkligen av kroppen inför allt jag gör och agerar därefter,vill ju inte riskera att ngt ska hända.

Jag känner att det "hoppar" i magen ibland,antar att det är musklerna och nerverna som hittar tillbaka nu. Jag hade nog utan problem kunnat vara tillbaks i gymmet om någon vecka som det känns nu (inget jag kommer till att göra,men det känns som om det hade kunnat fungera bra.)

Så därför undrar jag-är det verkligen möjligt att det går såhär fort? Eller finns risken att ngt faktiskt har gått fel? Jag känner ingen glipa på magen,allt är stenhårt men inte så svullet.

Annons
2011, October 3 - 09:36
hallondeg
hallondeg's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Silver
Joined: 2011-02-20 08:45

Hej! tycker absolut inte att du ska va orolig, snarare glad att det går så snabbt :) själv va jag sängliggande i 1-2 månader men det är väldigt ovanligt! men en kompis till mig va på jobbet efter 3 veckor.
så va bara glad :)

Ålder: 29 år, Längd: 161cm, Vikt: ca: 63kg
Intresserad av: Bröstförstoring,bröstlyft och bukplastik
Har nu: 70d,anatomiska 245cc.
Vill ha: runda bakom muskeln, funderar på 385cc!
Klinik/Läkare: Akademikliniken/Jonas Röjdmark

Annons
Annons
Annons