Annons
10 posts / 0 new
Last post
#1 2011, October 20 - 14:34
anonym (not verified)
anonym's picture

Ingen stöd ifrån familjen ....

Nu är det exakt 1 vecka kvar till operationen och såklart ska det ske något som får en bli nere...

En syster som dumförklarar , och kallar mig omorgen för att jag tror att jag blir lyckligare med större bröst ( har aldrig sagt sådant till henne)

Dock så vill hon sj operera sig men hon har en förjävlig ekonomi så nu ska hon försöka få det betalt via landstinget ( utnyttjare)

 

Mor skriver till mig att bröstoperationen är en förbannelse för mig...

 att Jag kommer inte kunna ta emot elaka kommentarer

att snuskgubbar kommer och se mig som en billig objekt.. osv..

 

Kallar mig och min mans förhållande för ett trassligt förhållande , trots att vi har varit ihop i 5 år, förlovade 1 år tillbaka, aldrig gjort slut, har alltid kul ihop, ställer upp för varandra i ur och skur...  sällan tjabb så vi har ungefär ett perfekt förhållande...

 

Hon tycker att jag lever i en dröm och är skuldsatt upp i örona... Bara för att man har en bostadsrätt så betyder inte skuldsatt, eller klart att det är ett lån men det är en investering.. Hon tror att jag tar lån på allt :S  och hon hoppas på att jag ska åka på en smäll...

Asså bostaden är den enda, har inga betallningsanmärkningat, har inga kreditkort.. har däremot ett jobb med 30 000 brutto, så jag har råd och leva ett sånt liv man har...  lite över ett år sen levde ja på 6000 kr i månaden, så jag har fått kämpa som en gnu för att komma dit jag är idag...

 

Vad fan har man för familj ??? Ingen stöd alls utan en massa påhopp. så klart blir jag förtvivlad och säger ifrån och då plötsligt är man en person som har problem med attityd och humörs problem och att det är lustigt att mannen inte har lämnat mig... 

 

Dem känner ju knappt mig :S

Jag bor över 30 mil ifrån dem.. träffar dem ungefär 1 gg om året...

 

var det rätt av mig och säga upp kontakten med både mor och syster?

Jag vill inte ta emot så mkt utan någon anledning....

Känns som att dem är avundsjuka över mitt liv.....

 

Annons
2011, October 20 - 14:36
jezziez (not verified)
anonym's picture

Att få höra allt det här på en dag...  omtumblande...

2011, October 20 - 14:53
Snäckan (not verified)
anonym's picture

Inte kul att inte få något stöd från familjen!

Men.. du är vuxen och har tagit ett besut!

Låter som att det endast ligger avundsjuka i det din mamma och syster säger, att det egentligen inte handlar om bröstförstoringen i sig, utan att den kostar mycket pengar.. pengar, som vad jag förstår det iaf, du har.

Säga upp kontakten är kanske lite överdrivet, men nog kan jag tycka att de inte behöver yttra sina tankar om det till dig nu.

Jag vet själv hur man mådde dagarna innan op, och att någon är avundsjuk eller snackar illa om ens planerde op, är det sista man vill veta av.

( En anledning till varför jag endast berättade det för min familj och endast 2 av mina närmsta vänner. De andra vännerna har fått veta nu efteråt, just för att jag inte ville höra deras snack, även om jag inte visste hur deras reaktion skulle bli)

Mitt tips är att strunta i din familj nu innan op, du behöver inte ta mer skit från dem nu innan din operation!

 

 

2011, October 20 - 14:59
jezziez (not verified)
anonym's picture

Jo jag vet :( som nu känns det att det var det enda sättet för mig och slippa bli påhoppad.
Ska strunta i dem och fokusera på det positiva...
Tänker inte låta dem förstöra mitt liv....
Tack Snäckan :)

Annons
2011, October 20 - 15:01
hottottie
hottottie's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2011-08-08 02:04

Håller med snäckan, det där låter som avundsjuka bara... om dom inte accepterar dig som du vill vara så tycker jag att du gör rätt.. de kan komma och be om ursäkt när de insett att det är dom som gjort fel.

24 år, 174 cm, 65 kg
Örjan Gribbe la in 350cc mpp coh 1 delvis bakom den 13/10-11.

2011, October 20 - 15:03
Summer dress
Summer dress's picture
Offline
Last seen: 8 years 4 months ago
Silver
Joined: 2011-06-19 21:05

Huvva. Det där är en av anledningarna till varför jag inte säger nåt till någon i min familj. Tänkte för ett ögonblick att jag skulle berätta men sen tänkte jag att... nej, det får nog va. Hellre se om dom märker nåt efteråt så får dom snacka då. Känns som att man är nog nojjig inför en op ändå.

 

Alla i min familj och egentligen hela min släkt är helt emot operationer och snackar gärna om hur fult och hemskt det är. Gameldags och trist syn.

 

Själv nyttjar jag det faktum att jag 25 år gammal redan tjänar mer än mina föräldrar och har köpt både lägenhet, bil och nu bröst inom loppet av ett år. Gud vad det är kul att spendera pengar på sig själv. yes

25 år
160 cm
48 kg
Storlek före operation: 70B/C, urammade, olikstora och trötta bröst. Egen bröstvävnad ca 225/175 cc.

Operation: 17 januari, Peter Cosmo 350MX/410MP perthese standard.
Supernöjd än så länge!

2011, October 20 - 15:15
Panda (not verified)
anonym's picture

Gud vad jobbigt att råka ut för en massa påhopp nu en vecka innan din op! men som du säger själv så verkar det ju helt klart som dom inte riktigt klarar av att de går bra för dig och att du står på egna ben och uppfyller din dröm och även din systers dröm med !

Jag hade inte beblandat mig med människor som tar energi och är bittra på sina egna liv! Ta en paus från dom och tänk inte mer på de. Har själv brytit kontakten med en familjemedlem till mig och vi har varken pratat eller träffats på två år. Säger inte att du ska göra de men menar bara att de spelar ingen roll om de är ens familj eller inte :) man får inte lov att bete sig hur som helst och säga hur som helst. 

Tänk på din underbara man och alla bra människor runt omkring dig! och snaaaaaaart dina nya twins ;) såå spännande! Du kommer rocka i dom!

Annons
2011, October 20 - 15:24
Sommar-sol (not verified)
anonym's picture

Det låter som om att din syster är avundsjuk på dig! Tycker du ska ignorera vad hon säger totalt om bröstoperationen. Idag är det sjukt många människor som gjort en bröstförstoring så idag är det något som är "normalt". Tycker din mamma borde stötta dig och vars glad för din skull, du verkar leva det liv du vill leva. Va glad för allt du har och försök att inte ta åt dig av dåliga saker. Att du är lycklig är det viktigaste. Tur du har en bra man som stöttar dig:)

2011, October 20 - 15:26
jezziez (not verified)
anonym's picture

Ni ska bara Veta hur glad jag blir när ja läser era kommentarer ...
Det värmer

"familjen" är inte emot operationer.. Både mor och moster har genomgått bröst förstoring...

Jag ska tänka på era ord :)

2011, October 20 - 15:39
-Miss T- (not verified)
anonym's picture

Stå på dig!
Du har ju din "familj" här med alla oss systrar som själva gjort och ska göra operationer.
Stor Kram ! 

Annons
Annons
Annons
Annons