Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2011, October 29 - 07:53
sigbritt
sigbritt's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Silver
Joined: 2011-10-04 21:31

Fantastiskt bra forum :-)

Är så lycklig att jag hittat detta forum, att få dela med sig och inte minst få ta del av andras erfarenheter. Att få möta likasinnande, här är det ingen som kommer med "moralkakor". Jag är för plastikoperationer och de står jag för men så otroligt tröttsamt att känna att jag många gånger måste gå i försvar, har slutat yttra mig när plastikoperationer diskuteras. är så trött på uttrycken "du duger som du är", "det är bara att träna". Har ju försökt träna bort fettet men inte fungerade de på mig :-( därav operation. Här är det ingen som höjer på ögonbrynen när jag (och flera med mig) skriver om vad jag gjort eller vill göra, istället får jag bara positiv feedback, tips och råd. Trots allt är det ju mitt eget beslut, saker jag inte är nöjd med och som jag vill göra för att må bra. Fantastiskt bra :-)

Kvinna 47 år, 76 kr, 164 cm. 3 barn. Har fettsugit lår och haka. Övre och undre ögonlocksplastik. Ska göra Smartlipo av mage, rygg och armhålor.

Annons
2011, October 29 - 09:14
jezziez (not verified)
jezziez's picture

Välkommen välkommen :))

2011, October 29 - 10:56
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 4 hours 45 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Tack Sigbritt! Och varmt välkommen hit!

Jag är personligen inte vare sig för eller emot kan man säga; jag skulle aldrig rekommendera någon som är osäker på vad hon vill ATT göra en operation. Min dröm vore att alla fick känna sig nöjda som de är - men sådan är ju nu inte världen, oavsett vad man tycker om den saken! Och varför ska man då inte få ta den hjälp som finns att släppa sina komplex och få känna sig som den man innerst inne är/vill vara.

Jag är däremot klart emot att man fattar beslut i sådana här frågor utan att ha fått ett ordentligt beslutsunderlag och utan att ha ställt de frågor man i efterhand kanske inser att man borde ha ställt.

Så klicka runt, läs, titta på bilder och fråga samt dela med dig av det du själv fått veta, så blir POF ett allt bättre forum för alla!

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2011, October 29 - 11:14
Tösan
Tösan's picture
Offline
Last seen: 4 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-08-05 10:59

Kan inte annat än hålla med!! Vad jag har lärt mig av detta forum är att vara mer openminded än jag var innan jag hittade hit... Det ligger ofta så mycket mer bakom ett beslut om en plastikoperation än vad omgivningen ser!! Man får tycka vad man vill om plasikoperationer, det finns fortfarande många ingrepp jag personligen inte skulle kunna tänka mig att göra, men att vara fördomsfull och fördömande hjälper ingen!!! Var individ måste få fatta sina egna beslut och så länge de är väl genomtänkta så tycker jag det är ok!!

Välkommen hit till forumet!!

2 barn
169 cm, 58 kg
Strl före op:75B
Nu: 65H
Konsultation 8/9 Carl-Johan Gustafson, Proforma
Op 24/10 Carl-Johan Gustafson, Proforma
400 cc hp framför bröstmuskeln

Annons
2011, October 30 - 09:32
sigbritt
sigbritt's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Silver
Joined: 2011-10-04 21:31

Ja visst är det så att var och en av oss fattar sina egna beslut, själv bestämde jag mig för ingreppen när jag insåg att jag inte på något annat sätt kunder åtgärda problemen och har noga undersökt både fördelar och nackdelar. Håller med dig Marina, alla är inte nöjda med det som naturen gav oss, och varför ska man inte "fixa till sig" om man lider av "skavanker" men bara så länge det är ens eget beslut.

Kvinna 47 år, 76 kr, 164 cm. 3 barn. Har fettsugit lår och haka. Övre och undre ögonlocksplastik. Ska göra Smartlipo av mage, rygg och armhålor.

Annons
Annons
Annons