Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2012, January 20 - 13:43
Mammis
Mammis's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-09-07 14:12

Modifast - Nu är det dax!

Måste bara skriva av mig lite....Nu jäklar tänker jag racerstarta min viktminskning för det gå så himla långsamt!! Har sedan i fredags hållit mig på 1300cal/dag genom tre mål modifast+vanlig middag och bara gått ner ett halv kilo!!! Fy farao, nä nu måste det bli skärpning så jag tänkte bara äta modifast ett tag och se om det händer något då!

Är det någon som har erfarenhet av vad som är bäst? Jag vill få en kickstart och känna att nu jäklar händer det grejer! Sedan tänkte jag byta ut mål och så småningom bara byta ut ett mål om dagen och...ja...ni förstår säkert. Trots att jag bara gått ner ett halvt kilo (!) så märker jag att jag har ätt koll på mig själv, vad och hur mycket jag äter och att jag har börjat tänka annorlunda så det är ju bra....men jag vill mer ju!! :(

Tips någon?? Eller hon i samma sits?

Jag håller mig mätt och nöjd med Modifast men det är ju bara såååå tråkigt att inte få äta kvällsmat med familjen till exempel eller få smaska på något man gillar ;)

3-barns mamma i behov av renovering!
33 år, 168cm, 74kg
Op 16/7 Proforma, Örjan, ankarlyft + Allergan soft touch, släta, framför 675cc full projektion
Bh innan:80E
Bh nu: 75I
Intresserad av bukplastik

Annons
2012, January 20 - 16:49
Xirok
Xirok's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-11-17 20:38

Bara nyfiken, tränar du någonting? För visst kost är en viktig punkt i viktminskning, men att träna sätter igång förbränning och ämnesomsättning vilket lätt sjunker när man gå på lågkaloridiet, min favoritträning är powerwalk, men det finns ju massor med sätt att träna.  ;)

Dock är 0,5 kg i veckan en ganska lagom viktnedgång, men förstår att du vill att det går fort, dock är 0,5 kg bättre än 0! :) 

Ålder: 22 år, Längd: 171cm, Vikt: ca: 60+kg
Intresserad av: fetsugning, ärrkorrigering och efter lite intressant läsning även bröstlyft/förstoring
Har nu: En lite plufsig mage, ett fult ärr i panna och lite tråkiga bröst.
Vill ha: Platt tvättbräda, str

2012, January 21 - 09:29
ellionore
ellionore's picture
Offline
Last seen: 9 years 5 months ago
Silver
Joined: 2011-02-03 11:06

Att gå ner 0,5-1kg i veckan är en väldigt sund viktnedgång. Går du ner snabbare är risken att du går upp dubbelt så mycket dubbelt så fort sen.

 

Men att kickstarta med att äta endast måltidsersättning i någon vecka, max 2 är helt ok, men då måste du vara stenhård och BARA äta modifast och dricka vatten inte ens frukt till att börja med. För att sen börja sakta sakta med någon vanlig måltid, du kommer till att börja med när du äter någon vanlig måltid troligtvis stå still eller tom gå upp lite i vikt men det vänder efter ett tag.

 

Men som du skriver att det är sååå tråkigt att bara äta modifast så tror jag inte att det är en metod som fungerar på dig! Försök hitta en metod som du gillar och inte blir uttråkad av, oftast fungerar det mycket bättre än något annat.

 

Övervikt sitter i huvudet och det viktigaste är att bli av med et betendet som gjort att man hamnat där....

 

Lycka till!

 

      

29 år 2 barn, gick ner 40kg 2006. Har gjort en stor bukop på Reformedica klinik i Örebro 16 maj 2011. Jobbar nu med träning för att få det vad jag anser perfekta resultatet! SUPERNÖJD än så länge!

2012, January 21 - 09:57
NPNPBP (not verified)
NPNPBP's picture

Hej. Jag gick upp 30 kg med graviditeten och nu 18 mån senare har jag gått ner allt och lite till. Jag tog hjälp av nutrilett precis som du av modifast. Tyckte det smakade bättre och de innehåller mindre kalorier. Skogsbär var favorit. Började med en kopp mjölk med kaffe på morgonen och nutrilett efter ca 1 timme. Sen nutrilett igen efter 3 timmar, en riktig måltd eftrr 3 timmar och nutrilett resten av dagen med 3 timmars mellanrum. Detta tillsammans med dagliga promenader fungerade för mig. Började med detta när jag slutade amma och det tog mig ca 3 mån att gå ner 15 kg. Vill ner 5 till så det blir en omgång till när jag är återställd från op. Bli inte rädd för första veckans resultat, det kan ta 1-2 veckor innan kroppen fattar att den ska använda sina depåer. Tänk bara på att om du inte rör dig samtidigt kommer du kanske inte att vara så fast. Lycka till.

Annons
2012, January 21 - 11:15
Mammis
Mammis's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-09-07 14:12

Hej tjejer och tack för era kommentarer! :) jag känner mig mer motiverad än på länge och inser också att 0,5-1 kg/vecka är ju bra och också det östra för kroppen. Jag tänker äta bara modifast i en vecka och sedan utvärdera, ev fortsätter jag en vecka till för att sedan överå till att byta ut tre måltider osv....tror det ska funka för nu mår jag så bra! :) Naturligtvis kombinerar jag detta med motion, har en crosstrainer hemma som jag använder varannan dag nu, duktigt va? :)

Ska bli spännande att väga sig på måndag!

3-barns mamma i behov av renovering!
33 år, 168cm, 74kg
Op 16/7 Proforma, Örjan, ankarlyft + Allergan soft touch, släta, framför 675cc full projektion
Bh innan:80E
Bh nu: 75I
Intresserad av bukplastik

Annons
Annons
Annons