Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2012, April 10 - 16:15
November
November's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-08-23 09:49

Till er som vill operera rumpan

Jag har tittat på serien om plastikkirurgera i Beverly hills och jag verkligen ÄLSKAR rumporna dom fixar. Dr. Matlock and Dr. Simopoulos verkar vara allra bäst på det.  Det heter Brazilian butt augmentation och innebär att dom suger ut fett från din mage t ex.  resultatet blri såå fint och rikigt putigt och fylligt som jag själv drömmer om.   Jag mailade dom angående priser och fick idag svar. Man får maila bilder eller ha en skype koversation med dom så dom kan få se rumpan hur den är nu. Sen kan dom ge ett exakt pris.

 

Man måste räkna med att vara i kalifornien 5-7 dagar så de hinner med återbesöken. Jag själv skulle mkt hellre göra en sån operation utomlands där dom är vana. Om man ändå har tänkt att åka till La på semester och har sparade pengar så kan man faktiskt vara en v på semester och ta sista veckan till operationen. Jag överväger starkt att åka dit om några år- Vill dock ha fött barn innan jag gör några större operationer. Men för er som vill ah en rikigt fin putrumpa och kan tänka er att åka långt bort för att få den så är nog detta en bra grej:-)

29 år 158 cm vikt 65 kg

Har gått upp 12 kg på ett år vill så gärna bli av med minst 10 av dom.

Har förstorat läpparna 5 ggr. Perlane, Juvaderm och teosyal.

Har juvaderm i bekymmersrynkan, vill även testa botox och fixa kindbenen

Vill fettsuga

Annons
2012, April 10 - 18:32
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 2 days 10 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

I sammanhanget bör man ställa frågan om hur mycket fett de räknar med att få ut ur ens befintliga depåer. Jag skulle göra samma sak men till brösten, inte rumpan. Vägde 60 kr till 164 cm. De fick ut 200 cc rent fett att göra bröst av = inte mycket ens som bröst, och löjligt lite på en rumpa... Nu sist hade jag ätit upp mig 5 kg, och nu fick de ut 1,3 kg varav 500 cc rent fett som gick att använda. Det hade nog inte heller blivit så stor skillnad på rumpan, om man räknar med att en del av det försvinner.

 

Så jag tror tekniken lämpar sig bäst för lite kurviga tjejer med lokala depåer att flytta på, från ridbyxan eller lilla bullmagen till rumpan, om man sägeer så. Men rätta mig om jag har fel i frågan, det har jag gärna! :)

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2012, April 23 - 14:59
fairy (not verified)
fairy's picture

Hej! Jag är också väldigt intresserad av att göra brazilian butt operationen har också mailat med dr Matlock men hittat en annan läkare i Miami som heter Dr Mendieta som verkar vara bäst på den här typen av ingrepp!Är det någon som vet om det finns möjlighet att göra den här operationen någonstans i norden ?

Annons
Annons
Annons