Annons
32 posts / 0 new
Last post
#1 2012, May 10 - 09:07
JossanN
JossanN's picture
Offline
Last seen: 10 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-03-01 18:43

Hur kommer man över ett krossat hjärta?

Hej!

 

Ska försöka fatta mig kort så att ni smarta brudar kan hjälpa mig... för jag behöver det verkligen.

 

I 2,5 år har jag träffat samma kille från och till. Han har under den här perioden  varit otrogen, ljugit, mörkat, skitit i mig, tagit mig för given, gjort slut och tagit mig tillbaka fler gånger än jag kan räkna. Allt efter vad som har passat honom. Jag kan inte ens komma ihåg en dag jag inte gråtit över honom under de här åren.

 

För ett tag sen gjorde han slut "för gott". Samma dag han berättade att han inte ville ha mig så berättade han att han var tillsammans med sitt ex (som han varit otrogen mot mig med). Tre månader gick och jag började gå vidare med babysteg, trots att vi hördes ändå.

Sen sprang vi på varandra. Var iväg och jobbade i samma stad och började umgås (som kompisar!) igen. Efter ett tag berättade han att han inte var lycklig med sin flickvän, att han ångrade sig och att det var mig han ville vara med. De gjorde slut (ömsesidigt enligt honom) och vi började träffas.

 

Han lovade mig guld och gröna skogar! Allt skulle vara annorlunda denna gången, han "visste hur illa han behandlat mig men insett sina fel och skulle nu göra rätt". Han erkände till och med att han misshandlat mig psykiskt, vilket det tagit mig lång tid att komma fram till. Jag var misstänksam i början och ville ha "bevis" på allt han sa (att det var slut o.s.v) eftersom han ljugit och sårat mig så mycket innan. .

Han sa allt RÄTT och jag gick på det, jag la åter igen mitt hjärta i hans hand. Denna gången skulle jag få ingå i hans liv, vi skulle åka på semester i sommar, skaffa barn och ha det där livet tillsammans som jag alltid önskat.

 

För en vecka sen idag (när vi träffats drygt en månad) så berättade han att hans ex var gravid och tänkte behålla barnet. De sex dagarna som följde sket han i mig (jag var förkrossad och behövde prata med honom!), och sa att han behövde tid,  att han älskade mig och ville vara med mig men han behövde tid att tänka.

Igår kom han hem till mig och EFTER vi haft sex och "pratat ut", sa han åter igen de orden jag fått höra så många gånger: "Jag kan inte vara tillsammans med dig".

Han "skyller på" att han skyddar mig. Att han inte vill att folk ska tro att jag förstört deras familj, och att jag inte kommer klara av att han måste vara där för henne. Jag som ALDRIG någonsin ens sett åt någon som har flickvän och som dessutom frågat om och om igen om han såg en framtid med henne för då tyckte jag att han skulle ta den för deras barns skull!!

 

 Sen bad han mig att aldrig ringa eller höra av mig, och lämnade mig i tårar.

 

 

Jag VET att jag har det bättre utan honom. Att jag borde sagt åt honom att försvinna ur mitt liv för LÄNGESEN eftersom han inte gjort något annat än krossat mitt hjärta, om och om igen (skulle kunna skriva en bok om allt han gjort och hur illa han har behandlat mig). Detta vet jag och min hjärna.

 

Mitt hjärta säger något helt annat.

Jag har aldrig ÄLSKAT någon som jag älskar honom. Jag vill dela mitt liv med honom och kan inte tänka mig att leva utan honom.

 

 

Hur ska jag komma vidare? Hur kommer jag över hur han behandlat mig? Hur kommer jag över honom? Hur ska jag någonsin kunna älska någon annan? Hur ska jag någonsin kunna känna mig värd något igen? Hjälp!!

Längd: 170cm, Vikt: ca: 60kg
Gjort: Bröstförstoring
Hade: Små b-kupor (trodde jag ja... enligt Change hade jag 70C)
Ville ha: Snygga bröst som man inte behövde skämmas för naken!

Fick: ?

Annons
2012, May 10 - 09:18
gasp
gasp's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2011-08-09 22:15

Mitt livskärlek ljög, hittade på saker som varken skett eller var Sanna, var otrogen och lämnade mig ,gjorde slut på sms , ljög om varför, fick sen veta att hon flyttade in en vecka efter.....av henne själv.
Ett sådant fegt prakt svin borde kastreras med en slö sked! ALDRIG kan man någonsin lita på en sådan person igen!!
det tog mig 1 år att komma över det och börja fungera normalt igen. Jag har aldrig mått så fruktansvärt dåligt i hela mitt liv!
Han förstörde mig och jag är numera livrädd att lita på män igen .

Du har gett den snubben mer chanser än du borde, har det blivit bra? NEJ ! Så skit i han och gå vidare .
Och ja det kommer ta tid att läka. Jag vet.
Det är inte meningen att man ska gråta av sorg för en man varannan dag och sitta med dom frågorna du har. Det mår ingen bra av.

35 år, 170 cm lång, 74kg
Operation 1= 28/2 2012 Tuve M
Allergan natrelle inspira ssx - 695cc runda bakom
Min bröstbredd 14,5 cm.
Operation nr 2= 3/6. 2019.
Motiva 1050cc corse runda.
Bakom. Tuve M.
Bh idag ca 70L

2012, May 10 - 09:22
Loppefia
Loppefia's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2012-02-02 14:39

usch, jag lider verkligen med dig! Du måste ta de där babystegen ännu en gång och försöka tänka hela tiden på att du är värd så mycket bättre och att han finns där ute. Ta hjälp av dina vänner och hitta på roliga saker så att du tänker på annat så gott det går.. Du kanske bara behöver sitta och prata om alla dina känslor med en vän och gråta ut ordentligt för att sedan börja gå vidare. det är svårt att ge råd när någon är så sårad och blivit så sviken som du, men många styrkekramar från mej!

Ålder: 29 år, Längd: 169cm, Vikt: ca: 62kg
Intresserad av: Bröstförstoring samt nyfiken på bukplastik.
Har nu: a-kupor,med lite häng. lite deg på magen efter 3 graviditeter.
Vill ha: stora bröst! har bestämt mig för 600cc hp, runda implantat bakom musk

2012, May 10 - 09:24
Sjörövare
Sjörövare's picture
Offline
Last seen: 4 years 6 months ago
Silver
Joined: 2010-08-22 18:56

Wow, är imponerad över att ni tjejer som har det tufft vågar dela med er.. 

Vet hur svårt det är, men tänker inte dra upp mina gamla historier här, men jag vet. 
Det finns inget lätt sätt. Speciellt inte när det gäller kärlek. 

 

Men det enda jag vet är att tiden läker alla sår. DET är något som är sant. 
Jag trodde aldrig jag skulle komma över en speciell person som behandlat mig som skit... men nu några år senare så känns det hur bra som helst. 

Så jag har inget annat råd till dig än att bara vänta...och härda ut det värsta nu i början <3

Det som inte dödar, det härdar. Var stark!! 

31 år

161 cm / 48 kg.

Mått:

84 cm över brösten
67 cm under brösten
64 cm midja
81 cm höfter

Op 1: 5/3 -10 Plastikkirurgi Hässleholm
PIP Hög profil 270cc Runda. Bh 65E.

Op 2: 17/2 -12

Annons
2012, May 10 - 09:38
idae_
idae_'s picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2012-01-28 14:55

den killen låter inte som han är nåt att ha :(  du har haft otur som hittat en så dålig kille :( du tänker nu att du inte komme rhitta nån som han men tänk efter , vill du vara ihop med nån som inte är bra för dig? nån som får dig att må dåligt? nej just det och därför ska du försöka tänka att det är tur att du blivit av med honom. försök tänk att du lärt dig nåt av dte här , och ju fler du har varit ihop med som itne varit bra  destu större chans att du snart hittar den rätte killen för dig :) jag försöker tänka att när vi är redo att hitta den rätte då dyker han upp. men vi måste bli trygga i oss själva först, du ska kunna känna dig hel utan att du måste ha nån. se inte det här som ett misslyckande utan försök tänk att det här kan du ha med dig iframtiden och det finns nog en mening med allt. dne här killen är "dålig" och ska ha en dålig tjej , men det är ju inte du eller hur? nej du förtjänar så mkt mer. Du har varit alldeles för snäll ,hur tycker du att dit självförtroende är idag? :( det är han som ska känna sig nere ,INTE du. det är ju han som förlorat nåt eller hur? om killen har nåt att tänka med så har han förstått det med. du kommer ta dig igenom dte här , jag lovar! de kan gå fort , det kan gå sakta men försök tänk tillbaka på dom du varit ihop med förut , visst har du kommit över dom? 

du får inte fastna i det här. ett misstag jag gjorde var att jag var ensam efteråt , låg bara inne och var dum mot mig själv.  först ska du tillåta dig att vara nere , du får ha en bra kompis att prata diskutera och analysera med som lyssnar ocjh förstår. men ligg inte och tänk ensam. dom 2 första dagarna kändes outhärdliga för mig , men det går lättare. tänk såhär att , innan du blev ihop med den här killen , var du konstant olycklig då? om du klara dig utan honom då så varför skulle du inte göra det nu då ? :) och beröm dig själv för varje dag du klarar av att inte smsa eller på annat sätt falla dit och ta kontakt. en sak du kan göra är att först efter att du sörjt med en kompis så måste du komma ut och aktivera dig , jobba ,håll på med nåt intresse elelr umgås med andra. men sitt INTE inne och tänk inte att ditt liv är förstört. så ditt liv ska hänga på en enda kille? du är fri nu , försök se det så. FRI. utala ordet för dig själv. skriv ner alla negativa saker om han och så fort du tänker att du vill bli ihop med honom läser du upp listan för dig själv och tänker efter om du inte är värd mer än så. försök att se dig själv utifrån med ,om din kompis eller lilla syrra var du vad skulle du gett henne för råd då? jo att göra slut och be han dra. det kan även vara så att ditt självförtroende inte är så bra , så dags att bygga upp det nu eller hur? :) men drick inte och tro attd et blri lättare för det kan bli värre !

dricka lite kan du ju göra förstårs men inte för mkt. jag är övertygad om att du är världens finaste tjej som ska ha en fin kille , men han finns nånstans därute.  det finns fler fiskar i sjön , snart hittar du DIN nemo ;) men försök tänka att han dyker upp när du är redo så försök att inte ha bråttom. 

fyller 21 år
Framför Allergan
före - fyllde lite drygt en ut 75A
efter - 70F
visuellt en liten D

2012, May 10 - 09:35
JossanN
JossanN's picture
Offline
Last seen: 10 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-03-01 18:43

Tack för era råd tjejer. Det svåraste är att jag inte har någon att prata med längre. Det finns ingen, inte ens mina närmsta vänner, som förstår att jag fortfarande tycker om honom.

Jag vet inte hur jag ska förklara det. Hur jag kan vara så blind, och älska honom så mycket trots att jag vet hur jävla illa han har behandlat mig och fortfarande behandlar mig.

 

Jag VET ju att rätt åtgärd är att be honom dra åt helvete och aldrig någonsin höra av mig eller svara honom.

Men när han gick igår så var de inte de tankarna som snurrade i huvudet.

Det enda jag tänkte på var att jag förlorat honom för gott. Att denna gången är det på riktigt, och den känslan gör att jag inte kan andas. Jag vill inte leva utan honom. Jag vill inte... :'(

 

Oavsett vad han gjort så är det HAN som lämnar mig. HAN som inte vill ha mig. Inte tvärt om.

 

 

Jag drunkar. Känner att jag inte orkar mer. Kan inte hålla huvudet över vattenytan :'(

 

 

 

</3

Längd: 170cm, Vikt: ca: 60kg
Gjort: Bröstförstoring
Hade: Små b-kupor (trodde jag ja... enligt Change hade jag 70C)
Ville ha: Snygga bröst som man inte behövde skämmas för naken!

Fick: ?

2012, May 10 - 09:37
Höst Barn
Höst Barn's picture
Offline
Last seen: 11 years 23 hours ago
Silver
Joined: 2012-03-09 01:50

Tror att vi alla nån gång möter den "onda" kärleken. Är nog en del av livet känns de som. Ja har fått min del av "skiten" tog mig år att helt läka, vet inte om ja gjort de helt än. Ja och herr X har haft en del kontakt på senaste han är pappa nu och de kanske va de som fick mig att brytta ihop lite igen, de skulle ju va vi?
Men nu vet ja att de är bäst så här. Som sagt han har bara tagit in skit i mitt liv.

Ensam är faktiskt stark. Bättre själv än med en skit som sviker gång på gång!
Ta din tid och lova dig själv att undvika all kontakt på minst ett år eller mer. När du har gått vidare först då är du redo för en "kompis" relation om du nu vill de.
De kan hjälpa att prata med nån en vän eller psykolog.
Kram

Konsultation: 13/4-2012
OP 14/6 -12 hos Gerlee..

375cc v 400cc h.
Mått 73cm under.

Längd ca: 168
vikt ca 60

Annons
2012, May 10 - 09:38
TusenFrågetecken
TusenFrågetecken's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-05-06 20:35

Det är verkligen inte rätt det han har gjort, men 99% av alla killar som är sådär kommer aldrig förändras. Speciellt om han gjort det om dig förut och han vet att han kan få dig när som helst! Jag har varit i samma situation och jag trodde aldrig jag skulle komma därifrån. Mitt x fortsatte att träffa den tjejen han var otrogen med samtidigt som han ville ha tillbaka mig! Men han visste ju vart han hade mig, så då kunde han hålla på hur han ville! Detta höll inte på lika länge som för dig men jag har helt förkrossad! Men idag så vet jag att mycket att mitt lidande kan jag faktiskt lägga på mina egna axlar ( självklart är det fel att någon är otrogen) eftersom jag tillät någon att vara så elak mot mig! Hade jag satt stopp för det första gången och sagt att du kan fara åt helvete så hade jag inte dragit ut på smärtan! Det som fick mig att inse att jag var tvungen att komma ifrån honom var när man träffade på andra bra killar som visar hur man verkligen ska bli behandlad, det var då det kom upp ett ljus i mitt huvud! Jag kan inte säga att det var lätt, för det var skitjobbigt! Men min hjärna förstod och reagerade mer än mitt hjärta, vilket var bra för engånsskull ;) när jag väl vände kom han som ett spjut, men då hade jag redan bestämt mig att jag inte hade tid att må dåligt längre! Han kunde komma mitt i nätterna och gråta men jag sa till mig själv att jag måste gå vidare, har han inte värdesatt dig tidigare så kommer han inte göra det igen! Och nu 1,5 år senare har jag den killen som jag ville ha för 5 år sen (som jag aldrig trodde jag skulle få eller se igen när han flyttade från stan vi bodde i)! Så inget är omöjligt, ta dig bara ur träsket vad gäller att "ifall jag gör såhär" eller "ifall det blir såhär"! Gå vidare och va mycket med dina kompisar och gör rolig saker, för du kommer hitta någon mycket bättre även fast det inte känns så nu! Visa dig inte som att du mår bra inför vänner och familj, våga visa att du mår dåligt och framför allt prata mycket om det, för då kommer du höra hur dumt det låter och förstå att det finns så mycket mer i livet ;)

Lycka till! ;)

(kanske har skrivit lite osammanhängade men har så mycket jag vill berätta och säga dig ;) )

Nu: 75C (Hade 75DD för 5 år sen) inte hängiga men ej fylliga
Vill ha: ??? ( var inne på 350cc men vart 500cc på konsultationen).
Ålder: 24 år
Vikt: 64kg
Längd: 169cm
Konsultation inbokad: 8 juni Proforma Clinic, Örjan
Operation inbokad: 3 juli Profo

2012, May 10 - 09:49
TusenFrågetecken
TusenFrågetecken's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-05-06 20:35

Något som även fick mig att inse att jag var tvungen att gå vidare i tankarna var att han även vart tillsammans med den tjejen han var otrogen med mot mig men det som verkligen fick mig att släppa allt var när han även var otrogen mot henne! Då visste jag att det var inte mig det var fel på, det är ju han som är sådär! Även fast dina kompisar inte förstår hur du tänker så måste de väl kunna lyssna och ge råd?

Gå till någon och prata annars, det gör jag nu! Jag får prata om min svartsjuka som jag lever med idag efter det man varit med om! Så skäms inte, våga kunna göra det som får dig att må bra igen!

Bamsekram

Nu: 75C (Hade 75DD för 5 år sen) inte hängiga men ej fylliga
Vill ha: ??? ( var inne på 350cc men vart 500cc på konsultationen).
Ålder: 24 år
Vikt: 64kg
Längd: 169cm
Konsultation inbokad: 8 juni Proforma Clinic, Örjan
Operation inbokad: 3 juli Profo

2012, May 10 - 10:08
Mammis
Mammis's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-09-07 14:12

Åh vad jag tycker att du har varit stark och klarsynt trots en otroligt jobbig situation! Det är viktigt att komma ihåg att det är väldigt lätt att förväxla kärlek och beroende och det är väldigt vanligt när man blivit så psykiskt misshandlad och manipulerad som du har blivit :( när allt har handlat om vad han vill, vad han kan och vad han gör just nu så upptar han hela din värld och det är svårt att släppa och gå vidare och som sagt mycket lätt att förväxla med kärlek.... Kanske skulle du behöva få prata med någon utomsående för att reda ut tankar och känslor och få stöd och hjälp med att bygga upp dig själv igen? En samtalsterapeut, kurator, psykolog? Detta är inte lätt att göra ensam och har du möjlighet så tycker jag du ska investera i dig själv åtminstånde ett par gånger ;)

Kram på dig!

3-barns mamma i behov av renovering!
33 år, 168cm, 74kg
Op 16/7 Proforma, Örjan, ankarlyft + Allergan soft touch, släta, framför 675cc full projektion
Bh innan:80E
Bh nu: 75I
Intresserad av bukplastik

Annons
2012, May 10 - 12:33
JossanN
JossanN's picture
Offline
Last seen: 10 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-03-01 18:43

Ni är så kloka och jag vet att allt ni säger är rätt...

 

Men. Det enda jag kan tänka på nu är att jag förlorat honom. Mitt hjärta gör så fysiskt ont att jag mår illa.

Kan inte tänka mig att vakna upp och fortsätta leva i den här mardrömmen. Jag känner mig fruktansvärt oälskad, ensam och värdelös.

Jag orkar inte längre. Han har krossat mitt hjärta så många gånger. Hur ska det någonsin kunna bli helt igen!?

Längd: 170cm, Vikt: ca: 60kg
Gjort: Bröstförstoring
Hade: Små b-kupor (trodde jag ja... enligt Change hade jag 70C)
Ville ha: Snygga bröst som man inte behövde skämmas för naken!

Fick: ?

Annons
Annons
Annons