Annons
6 posts / 0 new
Last post
#1 2010, September 22 - 20:24
anonym (not verified)
anonym's picture

Varför kan jag fortfarande inte skriva in min information??

Har försökt flera dagar att lägga in min information, men kommer bara Fatal error, hur gör jag för att det ska fungera???

Annons
2010, September 22 - 21:04
annah (not verified)
anonym's picture

Samma här och fick svar från admin att det är ett fel som uppstått och de försöker lösa det inom kort... jag envisas med att testa hela tiden men det funkar ju fortarande inte... Vi får väl vänta helt enkelt bara... sad

2010, September 23 - 16:26
annah (not verified)
anonym's picture

Nu så verkar det funka... yes

2010, September 23 - 22:55
Idis (not verified)
anonym's picture

Har fixat det nu :)!!

Annons
2010, September 23 - 23:06
admin
admin's picture
Offline
Last seen: 4 days 1 hour ago
Administrator
Joined: 2010-02-19 03:07

Vad bra, jag är förstås ledsen för strulet. Det verkar funka hyfsat nu. Jag kommer försöka bevaka och testa mera, för de är (eller var) något knas med profilerna.

Tack för Er feedback, den är alltid ovärderlig. Sen vi bytte server/system är det stora förändringar för mig bakom kulisserna, och förhopningsvis skall ni drabbas så lite som möjligt, men ser ni fler "konstigheter" meddela gärna mig. Jag vill inget annat än att sidan skall fungera och att ni skall trivas så bra som möjligt.

 

mvh

Admin

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

2010, September 23 - 23:20
Idis (not verified)
anonym's picture

Trivs väldigt bra här, har nästan tagit över all min FB tid :)

Annons
Annons
Annons