Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2012, August 8 - 19:42
ohmygod
ohmygod's picture
Offline
Last seen: 12 months 1 day ago
Silver
Joined: 2011-08-09 18:00

Viktigt - iPhone

Detta hör egentligen inte hit, men tänkte kolla om någon teknisk tjej/kille kan hjälpa mig;

Jag har kopplat in min iphone via usb till en kompis dator, och nu har jag alla hans appar och mina fungerar inte. de finns kvar, men det händer ingenting när jag trycker på dem.

Telefonen är även "omdöpt" till min kompis iphone.

Jag har ingen backup, är det kört för min del eller finns det något jag kan göra för att få tillbaka det till vanligt?

 

Är evigt tacksam om någon kan svaret på denna fråga <3

Tjej född 1991.
2011 Bröstförstoring, Proforma Clinic - Örjan G.
2012 Näsplastik, Lidingökliniken - Igor N.

Annons
2012, August 8 - 21:45
admin
admin's picture
Offline
Last seen: 4 days 12 hours ago
Administrator
Joined: 2010-02-19 03:07

Det finns säkert de som kan mer om detta än mig, men om din kompis Itunes är inställd att starta OCH synka när en mobil kopplas till datorn kan nog detta hända. Den inställningen är default tror jag. Men vanligen brukar man få femtielva varningar innan den börjar synka och/eller skriva över saker. Menar du verkligen att den började synka utan varning att fel enhet var kopplad till den? Eller var det en uppgradering ni försökte Er på? 

 

Jag ser alltid till att iTunes är inställd att endast starta synkronisering när jag klickar synkronisera. Jag laddar ofta mobilen via datorn och dess USB, vill verkligen INTE att den skall börja synka då. 

 

Jag tror det är i stort sätt kört för dig om du inte har en backup. Jag skulle föreslå mobilforum.se (eller liknande) där man är specialiserade på den här typen av frågor för ett bättre svar. Det finns många mobilforum, där de kan detta väl.

 

Mvh

Admin

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

Annons
Annons
Annons