Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Specialistkliniken - se Akedemikliniken - Göteborg Hans Mark - Vindruva

Vindruva's picture
Vindruva

Längd: 164,5 Väger: 68kg BH innan: 80B BH Efter: ??? Opererad den 15/8 Specialistkliniken av Hans mark 350/350cc high profile CoH 2

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Ja nu är de äntligen dags för min operationsberättelse :) för 19 timmar sedan opererades jag.

Kvällen innan var ja på kulturkalaset i gbg så var inte hemma förrän ca 22:30, städade, diskade, bäddade rent och tog den där decutan duschen (använde två svampar för tyckte inte en räckte, och i paket får man ju ändå med 4st svampar!) de enda jag va lite nervös över och detta var några dagar innan operationsdagen var storleken på brösten, eftersom vi (jag och Hans Mark) inte hade bestämt till hundra vilken storlek jag skulle ha, detta var enda gången jag var nervös.

 

Natten innan sov jag som en stock, vaknade 05:53 och drack massa vatten (fick inte dricka någon vätska 3 timmar in op så passade på då jag hade tid 9:30) och somnade sedan om för att gå upp och duscha 7:30, åkte sedan spårvagn till kliniken och var framme 09:20, en sjuksköterska i en fin rosa vårddräck kom och mötte mig och jag fick direkt gå in till Hans Marks kontor. Hans gick igenom all info som jag fick på konsultationen två månader innan för att dubbelkolla att jag mindes och förstod, sen fick jag en liten shot av tabletter, lugnade (hade ej behövt dem), antibiotika och smärtstillande.

 

Vidare in i "fotorummet" och fotade Hans mina "GAMLA" bröst och valde storlek, de blev 350cc high profile, jag hade velat mellan 350 och 375, Hans sa att om jag tar 350cc med high profile kommer de inte bli för breda för mig men de kommer se ut som 375cc storleksmässigt efter som high putar ut :)

 

Efter det var de dags att träffa narkosläkaren Rolf som gick igenom lite av medicinerna jag skulle ta när jag kom hem sen fick jag gå på toa en sista gång och ta av mig.
Sen gick de fort, in i operationsrummet hann typ hälsa på narkossjuksköterskan och sedan lägga mig under de uppvärmda täckena och sen stack de in nålen och jag somnade på en sekund.
 

Vaknade upp ca 1,5 timmar senare och sa: är de klart? sen somnade jag igen. Vaknade andra gången av att de stramade lite men det gjorde absolut inte ont och fick en Voltaren och så somnade jag om igen.
Trejde gång jag vaknade var kl ca 14:30 och då fick jag fika, världens godaste kaffe och VATTEN!! Personalen var super underbara, kan inte annat än rekommendera den kliniken..Va kissnödig hela tiden så kissade nog en 8 ggr men de var nog för allt dropp, sen stelnade ena tutten men de sa att det var helt normalt och jag blev lugn igen..  Personalen sa att jag var ovanligt pigg då jag satte mig upp och gick omkring några timmar efter op:n.
 

Vid femtiden kom min kompis och hämtade mig och jag fick med kvitto, garantier, smärtstillande och information (samt direktnr till Hans som man fick ringa när man ville på dygnet, Vilket känns väldigt tryggt!!)

 

På kvällen började de ömma lite mer och kändes stelare, samt fick två hårda BOMBER. De började bubbla i de högra bröstet och under snittet i de vänstra bröstet. Somnade efter smärtstillande och vaknade kl 04:30 av att jag sover på ena bröstet AAAAAAAJJJJJJJ! Så nu sitter jag i soffa och tagit mer smärtstillande, de verkar iofs som vätskan under bröstet försvunnit under natten men om de kommer tillbaka kommer jag ringa kliniken senare.
 

SPECIALIST KLINIKEN! UNDERBAR PERSONAL! ÅRETS ROS!

 

2012, August 16 - 09:14
villha
villha's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-05-18 00:33

mycket intressant läsning=)=) men

fick du dricka vatten???

det blir nog jätte bra!!=))

2012, August 16 - 09:24
Vindruva
Vindruva's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-06-13 14:40

fick inte dricka vätska 3 timmar innan op, så gick upp en vid sex-tiden och svepte vatten.. Sen fick jag inte dricka något vatten förrän jag vaknade 2 (kanske till o med tredje gången) och då trodde jag jag skulle törsta ihjäl!! Så om du ska opas rekommenderar jag 1,5 l vatten kvällen innan och gå upp 3,5 timmar innan och drick massa vatten! :)

 

Tack! :) Är lite nojig över att de är små, men alla på POF säger att man nojar i börjar och att när de lägger sig blir de större! :)

Annons
Annons
Annons