Annons

Bröstoperation jan 2017 - CK Johan Nordquist AB (Idag Bellakliniken, Helsingborg) Johan Nordquist - Serena

Serena's picture
Serena

3 barn, 34 år, 172 cm, 65 kg
Strl före op 75c
Strl efter op 75H
Läkare Johan Nordquist, Landskrona
Op 3 okt 2011
850 cc high profile bakom muskeln + ankarlyft
samt stor bukplastik samma datum.
28 nov 2012 korrigering av höger ficka. (förstoring av

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Den 3:e okt 2011 var det äntligen dax för mig att åka till Landskrona och få min nya kropp. Skulle bli bröstlyft/ insättning av 850cc plus stor bukplastik. Tre graviditeter hade tagit ut sin rätt. 
Jag kom dit 8.30 på morgonen. Hade nog suttit där 5 min när det blev helt mörkt i rummet. Strömmen hade gått. Blev lite nervös med tanke på att man skulle opereras och så fanns där ingen ström. Nåja de löste problemet efter en timme och jag blev inkallad till Mia där hon berättade exakt vad jag hade att vänta mig och sen tog hon upp mig till mitt rum. Hade ett stort fint rum med eget badrum. Blev tillsagd att duscha och sätta på mig morgonrock. Efter en liten stund kom Johan och han började att rita på alla områden som han skulle fixa. Minns att jag tänkte " Hur tusan ska han lyckas få detta snyggt?" När han var färdig gick allting snabbt.
Jag blev hämtad och vi gick ner till operationssalen. Fick lägga mig ner och de satte dropp och efter en liten stund sov jag gott.
 
Därefter är allt väldigt dimmigt. Jag hade väldigt svårt att vakna från narkosen och jag har inget minne av uppvaket. Jag sov och sov och sov och kunde inte andas för allt var så hårt spänt. Andades väldigt ytligt och väldigt snabbt. Att jag skulle äta fanns inte och gå upp och kissa kunde jag inte. Jag minns att dag blev till natt och jag insåg att jag inte skulle kunna sova någon längre stund. Fick smärtstillande var tredje timme och hade syrgasen hela natten och jag låg och tittade på båten som åkte fram och tillbaka.
 
Vid fyra tiden på natten var jag i tårar för allt satt så hårt och bad sköterskan att känna om det verkligen skulle vara så hårt. Även hon tyckte att det var lite väl hårt och hon lossade midje bandaget lite. Hon berättade att de varit lite oroliga för mig för jag hade varit så extremt blek.
När det äntligen blev morgon gick allt snabbt. Drenaget drogs (gjorde inte alls ont ), kanylen åkte ut, Johan kom upp och tittade på sitt arbete och var extremt nöjd. :) Sen började tortyren..
Brösten skulle spännas in igen med BH och band. Magen fick en överjävlig korsett som jag skulle leva med i flera veckor och det gjorde såååå ont när de satte fast den. Fick hjälp med att ta på mig och sen var det tid att åka hem. Var fortfarande väldigt groggy och hade inte vaknat från narkosen helt. 
 
Resan hem blev lång och smärtsam för jag kände vartenda gupp i vägen. Min man kom och mötte mig vid bilen och hjälpte mig upp. ( man går som en gammal gumma för det finns ingen chans att du kan sträcka på dig )
 
Soffan var bäddad och det blev min sovplats i flera veckor med kuddar under knäna. Gick bara inte att sova på flera dagar och Tv var min bästa vän. Minns hur jag satt där själv på natten och grät för jag hade så ont. Brösten svullnade väldigt mycket och jag var helt säker på att mina bröst skulle sprängas och implantaten skulle åka ut. Ett par dagar senare såg jag att jag hade fått elefant ben. Var sjukt svullen  och helt svart från vaginan ner på låren. Visste att jag skulle bli det men det såg väldigt obehagligt ut och kändes väldigt konstigt.
 
Jag blev nästan lite deprimerad för brösten var kantiga och såg inte alls ut som bröst och undrade vad tusan jag gjort med mig själv. Sen från en dag till en annan såg jag att brösten ändrat form över natten och glädjen kom tillbaka.
Jag hade mycket problem med att brösten varade och läckte och min hud klarade inte av tejpen så mina ärr blev  betydligt större än vad de hade behövt att vara.
 
Fick behålla bröst bandet i över 6 veckor för mina implantat satt för högt upp. På återbesöket var både jag och Johan extremt nöjda och han sa att jag verkligen fått perfekta tuttar.
 
Älskar min nya kropp och även om det var en extremt jobbig tid så skulle jag göra om allt igen och kan verkligen varmt rekommendera Johan till andra. Han är mycket skicklig och är en väldigt varm och härlig person som får dig att slappna av.
 
För 6 dagar sen var jag inne och korrigerade höger bröst för på något sätt hade implantatet åkt upp. Han gjorde fickan större och jag kan redan nu se att den kommer att bli lika perfekt som min vänstra. :D
Annons
Annons
Annons