Annons

Johan Nordquist

Bröstförstoring mar 2018 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Madde95

2018-03-12

Nu har det gått en månad sedan min bröstförstoring ägde rum och jag tänkte dela med mig av mina förväntningar innan operationen och känslorna efter. Samt lite tips till dig som funderar på att genomgå en bröstoperation.

Ända sedan jag var tonåring har mina bröst varit ett stort komplex. Minns att jag gick runt varje dag och inspekterade om de (mot all förmodan) hade vuxit. Googlade ofta runt för att hitta knep som får brösten att växa. Allt från hormonella tabletter till olika slags krämer, massage osv. Vågade aldrig beställa hem något och det är jag tacksam för idag!

Bild för Emmsve0528
Emmsve0528Hej.
Startar denna tråden då jag ännu ej ser bilder och tycker det är få som lägger in över 500cc.
Jag är 32 år och har en son på 8mån som jag ammat vilket resulterade i heeeeelt tömda bröst som jag i princip kan vika dubbelt:/
Jag är 158 och väger 55kilo. Har normala axlar och breda höfter.
På min konsultation kom vi fram till 750cc uhp.
Har tydligen ca 50cc innan och 75a.
Var supernöjd på konsultationer men så såg jag en blogg med en som lagt in 725 och tänkte att shit sådär stort kändes det inte när jag provade.Mer information: 

Lägga in 750cc ultra hög profil. De uppskattade att jag hade 50 cc idag.


Mer information: 

Varit på konsultation på Bella kliniken hos Johan Nordquist. Provade först 625cc och sen 750cc och efter att pratat med kvinnan som hjälpte med prova implantaten kom vi fram till 750cc .
När Dr Johan sedan mätte brösten och vi skulle bestämma blev det ultra hög profil. Har alltid bara haft fyllning nere i bröstet så vill verkligen ha ett helt bröst.


Mer information: 

Hade inte registrerats att jag ville ha 425 cc istället. Så det blev 450 cc ändå. Skiljer inte mkt alls det vet jag men mina hjärnspöken dök upp igen. Jag hoppas att det blir bra ändå. :)


Mer information: 

Var på konsultation på Bellakliniken. Kom fram till Motiva 450 cc full profil. Besökte sen kliniken igen den 8/2-18 för att prova igen. Går ner till 425 cc. Vet att det är mkt lite men det är för mina egna hjärnspökens skull. Nu känner jag mig nöjd med valet.


Annons
Annons

POF-feedback