Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2012, December 28 - 21:15
minminmin
minminmin's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Brons
Joined: 2012-12-26 17:03

Ögonlockplastik på Tereskliniken

Jag har varit på Tereskliniken i Malmö hos Johannes Arnesson den 21 december, Diskuterat ögonlock plastik övre och nedre. Han sa att nedre tänker han operera på insidan, plocka fett,
Jag är lite orolig över att överflödig hud ska i te dra sig tillbaka själv,,
Har någon erfarenhet om det??? Var snäll skriv om det till mig,
Planerar operationen den 15 febr,
 
Annons
2012, December 29 - 00:07
Simba1234
Simba1234's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2010-10-30 21:21
Tjenare. Kan bara ge min erfarenhet om övre ögonlocksplastik som jag var jätte nöjd med. Det blev så bra. Jag söker nu för undre ögonlocken och vet att det är mer komplicerat än övre, så skriv gärna här sen om den undre. Skulle vara väldigt tacksam för det. Vet också att läkningsprocessen är längre för de undre än övre. Lycka till yes
2013, November 14 - 16:12
minminmin
minminmin's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Brons
Joined: 2012-12-26 17:03

Hej!! Den 17 januari har jag opererat mig . Övre och även nedre ögonlock!! jag var mycket orolig för detta men kan bara säga att jag gjorde rätt!! Första två dagen var jobbigt pga att var rann från ögat på natten , klibbat fast ögonfransarna så kunde inte se alls något. baddat ögonen med kamomilvatten. Tredje dagen var allt bra igen! Efter den 7 dagen har dem tagit bort stygnen och då allt blev bättre bättre varje dag!,
Första två dagen jag har ringt till kliniken och rådfrågat dem, fick prata med sköterskan och även läkaren!!, Fick verkligen hjälp!, Efter tre månader fick jag träffa Johannes igen!, han var vänlig som uppmärksam som alltid!!! september fick jag gå tillbaka engång till för kontroll.
Då sa Johannes att han tycker att vi korrigerar båda ögat på överlocken.
Min höger ögonlock hängde mycket mer som den vänstra från början, och nu fans fortfarande överflödig hud på höger sidan.. på vänster sidan bara vid nosen ca 1 cm lång området behövdes röra.

Jag blev mycket överraskad , glad för att jag hittat en läkare som verkligen bryr sig!, Han sa han vill göra dem små korrigeringarna för han vill göra en perfekt jobb!!!
Så den 7 november kl 16 var dax för korrigeringen... Allt gick mycket bra smidigt, 45 min senare satt jag i väntrummet, och väntat på min transport.
Idag den 14 november har plockat stygnen, det gick mycket bra också. jag är inte blå , gul eller lila någonstans, smal röd sårkant som man kan se !!!!

Varmt rekommenderar jag Tereskliniken. Johannes Arnasson till alla som vill göra en operation!!,

2013, November 14 - 16:25
minminmin
minminmin's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Brons
Joined: 2012-12-26 17:03

Hej Simba !! ,

hoppas att jag skriver inte sent för dig!, Inte besökte sidan efter min operation jag trodde inte att någon annan fanns också som var intresserade av ögonlockoperation!,

Om Du inte gjort operationen då kan jag bara säga va inte rädd det går nästan lika bra som över locken ,, Jag fick huvudvärk i första veckan jag tror att den var för att ansikts muskeln sys upp och den muskelspänningen var för mycket. För mig nedre ögonen läkte snabbare .
Två veckor efter operationen fortfarande hade jag svårt att lägga mascara på ögon fransarna. det var överkänslig nästan en månad . men 6 månad senare allt ok . min ögon är pigg och glad inte svullen .

Jag gjorde min operation och korrigeringen på Tereskliniken i Malmö hos Johannes Arnasson!,,
Nöjd. Nöjd. det bästa som jag har gjort!,,
Lycka till !, Hoppas att jag skriver inte sent !!,

Annons
Annons
Annons
Annons