Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2013, March 20 - 23:55
anonym (not verified)
anonym's picture

Bugg: Själva funktionen "Ladda upp ny bild" är borta

Hej!
 
Ny användare här. Jag försöker ladda upp min första bild men det fungerar inte (och JA, jag har sett filmen, och det framstår som ganska självklart vad man ska göra).
 
Problemet är att själva ytan där man ska  välja vilket galleri bilden ska läggas i är helt blank. Det finns en scrollbar (tom, och som inte går att scrolla) till vänster, men ingen funktionsknapp. Det är helt tomt mellan texten "Välj vilket galleri bilden ska läggas i" och texten "Vem är på bilden".
 
Allt annat fungerar bra, men jag kan inte gå vidare. Om jag trycker "Spara" så ringar den in det tomma området och säger att jag måste välja galleri. Det är uppenbart en bugg, och den borde beröra fler nya medlemmar...
 
Eller är jag helt ute och cyklar? Support? 
 
Tacktack!
Annons
2013, March 21 - 01:14
admin
admin's picture
Offline
Last seen: 3 days 13 hours ago
Administrator
Joined: 2010-02-19 03:07
Tacktack,
Men det är ingen bugg, men nu måste man minst vara bronsmedlem innan man kan ladda upp bilder.
Men, jag kan hålla med om att man kanske inte bör kunna se länken "ladda upp bilder", innan man kan det.
Vi har tvingats reducera många funktioner för nya medlemmar innan det börjar skriva i forumet och visar vilka de är och vilket syfte de har.
Tyvärr är de så, men nu är du bronsmedlem och kan ladda upp bilder.
 
Läs gärna de PM du fått nu med mer information.
 
Mvh
Admin

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

2013, March 22 - 23:43
Sophia77 (not verified)
anonym's picture
Aha, då förstår jag. Jag hade faktiskt missupfattat, trodde att man måste ladda upp bilder direkt. Då ska jag se till att engagera mig i forumet först.
 
Tack!
Annons
Annons
Annons