Annons
1 post / 0 new
#1 2013, August 23 - 13:22
Mrs.C
Mrs.C's picture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Silver
Joined: 2013-08-17 22:44

Någon som har ångrat en bukplastik pga. dåligt resultat?

Har i princip bestämt mig för att göra en bukplastik, men känner en viss oro inför resultatet.
Jag kommer att ha gått ner en del i vikt vid operationen. Utgångsläget kommer förmodligen att vara som så att jag inte är nöjd med min kropp som den ser ut, men att det ändå inte är fullt så illa att det omöjligen kan bli värre...
 
Jag har gått och funderat på en sådan operation i många år, efter att jag gick ner mycket i vikt som tonåring. När jag då gick på konsultation hos Art clinic i Göteborg så blev jag mer eller mindre idiotförklarad. De vägrade att utföra en operation på mig eftersom de ansåg att utgångsläget var bättre än vad resultatet skulle bli. Detta har planterat en oro hos mig.
 
När operationen blir aktuell så har jag gått igenom en graviditet och en ännu större viktresa än den jag gick igenom i tonåren. utgångsläget kommer alltså att vara "sämre" än vad det var när jag var på konsultation för flera år sedan. Jag är rätt säker på att det kommer finnas tillräckligt med hud för att de inte bara ska skaka på huvudet och neka mig operation som de gjorde vid första tillfället. Och jag kommer ju knappast vara mer nöjd med min kropp efter ytterligare en stor viktnedgång. Jag VILL verkligen få känna mig smal när jag är smal, vilket jag inte gjort innan pga. överskottshuden på magen. Men samtidigt är jag så orolig över att resultatet ska bli sämre än vad det var innan.
Har sett många fina bilder på er som blivit opererade härinne. Ni har verkligen blivit jättefina!
 
Någon som upplevt det som jag är rädd för? Att resultatet blev sämre än utgångsläget?

30 år
170 cm
70 kilo
1 barn
Planerar bukplastik och bröstlyft/förstoring
Konsultation på Kosmetisk kirurgi sep 2013

Annons
Annons
Annons
Annons