Annons
1 post / 0 new
#1 2013, December 9 - 18:53
Loisan83
Loisan83's picture
Offline
Last seen: 10 years 4 months ago
Brons
Joined: 2013-12-09 18:40

Att välja kirurg och klinik

Hej
 
Jag är 30 år fyllda och har sedan väldigt ung ålder haft stora komplex för min näsa. Jag hade planer på en näsoperation redan i sen tonår men vågade sedan inte genomföra ingreppet. Jag valde att vänta för att se om komplexen "växte bort". Dessvärre är känslorna över mina komplex densamma och nu, så pass gammal som jag ändå blivit, så vet jag att det är rätt beslut att göra något åt saken.
 
Jag har en böjd bred näsa med en större rund klump till nästipp och vil smala av näsa, göra den rakare och göra tippen smalare. Ganska omfattande operation med andra ord, antar jag.
 
Jag har kollat på en del kliniker men tycker det är svårt att hitta rätt. Tar gärna emot tips från dem som har genomgått näsplastik. Jag bor i Blekinge så önskar en klinik i närheten. Har kollat på Art Clinic, Plastikinstitutet, Akademikliniken (Malmö) en klinik i Stockholm som jag dessvärre glömde namnet på nu.
 
Som sagt, jag hade blivit så otroligt tacksam om någon med erfarenhet kunde hjälpa mig med bra kliniker för just näs-OP. Gärna från någon med "bullnäsa" precis som jag och fått den rakare och smalare :)
 
MVH Louise
 
 

Louise

Annons
Annons
Annons
Annons