Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2019, September 10 - 21:51
Sessans
Sessans's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Brons
Joined: 2019-09-10 21:13

Minibukplastik med kombinerad fettsugning mage och rygg

Hej
Jag kommer att göra en minibukplastik med kombinerad fettsugning av mage och rygg. Hittar inte så mkt information om minibukplastik och fettsugning. Är det ngn här som gjort det? Hur lång tid tog återhämtningen och blev ni nöjda med resultatet?
Tacksam för alla svar jag kan få.

Annons
2019, September 11 - 21:25
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 11 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Är det en bukplastik i området nedanför naveln du tänker på? Utan ingrepp i musklerna, eftersom problemet är ett hudöverskott, inte delade muskler? Det är ändå ganska vanligt. Sök på liten bukplastik, ska du se om du inte hittar mer resultat..? :)
Jag har gjort en lightvariant av detta, kan man nästan säga, för jag har dels flyttat ett ärr efter ett medicinskt ingrepp, så att det hamnade i bikinilinjen och vid annat tillfälle har de försökt ta fett även från magen för att använda till en bröstrekonstruktion/bröstförstoring med eget fett. Det är därför kanske mindre fett som skördats och mindre hud som tagits bort, och inte samtidigt, men speciellt smärtsamt tyckte inte jag att det var någon av gångerna - det värsta var att man var tvungen att ha kompressionsplagg dygnet runt i typ sex veckor och därefter dagtid. DET var värre än allt annat.

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2019, September 12 - 11:11
Sessans
Sessans's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Brons
Joined: 2019-09-10 21:13

Ja precis med fettsugning men inte att sy ihop magmuskler. Tack för svar och tips, får flest träff på stor variant och när jag får träff på liten variant kan jag inte utläsa om fettsugning ingått.

Annons
Annons
Annons