Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2023, December 29 - 11:35
Tyson123
Tyson123's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Silver
Joined: 2016-11-16 22:47

Vem är bäst på halsplastik/lyft?

Hej,
Jag söker information om bra kliniker och kirurger för halsplastik/halslyft. Jag har för två år sedan varit på konsultation på Akademikliniken i Stockholm (Ulf Samuelsson) och Stockholmskliniken (Claes Gardtman) men bokade aldrig någon operation. Nu har det börjar störa mig igen och funderar på att boka en konsultation på Nordiska Kliniken där jag gjort mina tidigare operationer. De läkare som är tillgängliga för den typen av konsultation är Marcus Ehrström och Patric Höjer. Har även tidigare sett före/efterbilder på operationer utförda av Mattias Elmer men inte hittat några konsultationstider hos honom i närtid. Någon som har erfarenhet av dessa kirurger i samband med halslyft/plastik? Patric utförde min bröst-och magoperation och jag är nöjd. Men hals är ju ett helt annat område. Tar även tacksamt emot tips om andra kliniker, kirurger även utanför Stockholm men inom Sveriges gränser.

Med vänlig hälsning,
Tyson123

45 år, 165 cm, 55 kg.

Operation plastikkirurgi: 2017-06-08.
Patrik Höijer, Nordiska Kliniken Stockholm:
Bröstförstoring och bukplastik.
275 cc/295 cc Motiva Ergonomix High Profile
Storlek innan op: tomma b-kupor (75B)
Storlek efter op: 70E

Annons
2024, January 3 - 20:03
Yoga
Yoga's picture
Offline
Last seen: 1 week 2 days ago
Brons
Joined: 2022-05-27 16:08

Jag har gjort ansikts- och halslyft hos Andreas Lindahl på Caroviva. Jag är supernöjd.

2024, January 23 - 11:28
dubbelhakan
dubbelhakan's picture
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Brons
Joined: 2023-08-31 20:25

Jag gjorde en ögonlocksoperation och halslyft med fettsugning av hakan den 3/1-24 på Akademiskt Centrum Plastikkirurgi, ACPK, Stockholm, Dr. Alexander Kamali.
Svullnade upp väldigt mycket i ansiktet, troligen pga jag fick blodförtunnande vid operation och några dagar efter, svullnaden gick ner när jag slutade med blodförtunnande. Kunde bara få in ett sugrör mellan läpparna och fick äta flytande den första fyra dagarna. Var väldigt trött och sov mycket.
En vecka efter operationen sövdes jag igen och drenage (slangar) från båda sidorna på halsen sattes in för att tömma ut vätska, för att hjälpa kroppen att får ut vätskan. Hade två drenage i en vecka, nu har jag bara ett mindre drenaget på ena sidan.
Nu tre veckor efter operationen är jag fortfarande lite svullen och hård längs käkarna. Det kommer att ge sig så småningom.
Fick blåmärken på ena käken och ner på halsen och bröstet. Börjar avta nu.
Är sjukskriven till 1 feb pga svullnaden inte lagt sig och att jag fortfarande är så orkeslös. Blir trött för det minsta lilla jag gör.
Fick allergisk reaktion av antibiotikan och fick nässelutslag som kliade. Fick äta kortison några dagar och nu har kliandet gått över men röda prickar/fläckar är kvar på bröstet, ner på magen.

Kan varmt rekommendera ACPK. Alla på ACPK är fantastiskt omtänksamma och vänliga. Har hela tiden känt mig så väl bemött. Bryr sig verkligen och min sjuksköterska Sanna ringer och frågar hur jag mår hela tiden, så tryggt.
Lycka till!