Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2023, May 24 - 05:09
Sofalt
Sofalt's picture
Offline
Last seen: 9 months 3 days ago
Brons
Joined: 2023-05-21 13:10

Hur mycket kan en ta bort i förminskning? Hur stort ser kupor ut på 65-band?

Jag ska göra en bröstförminskning och funderar på hur mycket som är lagom att ta bort. Jag har storlek 65l/J på bh och trots att jag är ung så hänger det mycket, jag använder dock alltid sport-bh eftersom att tyngden på mina revben från bygeln gör för ont.
Som ni förstår så är det mycket bröstvävnad som jag vill ha bort. Jag har dock jättesvårt att veta hur mycket som det går att ta bort! Vill verkligen inte göra operationen för att sedan fortfarande ha stora bröst efteråt, men jag vet inte hur mycket som kirurger vill ta bort.
Jag hoppas verkligen att kirurgen förstår vad jag vill ha, han har ju definitivt väldigt mycket mer erfarenhet och kunskap om vad olika beslut ger för resultat än jag har.
Men jag är orolig över massa grejer ändå.

Jag är ung, har inga barn och jag har länge känt att jag inte vill föda barn. Jag gillar absolut barn och är inte emot att ha barn i framtiden men jag har länge vetat att jag inte vill föda några. Jag är rädd för att få samma bemötande av kirurgen som jag fått bl.a. när jag var hos min läkare; “du borde vänta tills efter du fött barn, det är många tjejer som tror att dom inte vill när dom är unga men dom ändrar sig sen, det är viktigt att kunna amma” och liknande… Jag vet inte hur det fungerar med amning men jag har hört att de inte vill ta bort för mycket från brösten för att du ska ha möjlighet att amma. Så jag hoppas verkligen inte att det påverkar hur mycket som tas bort.

Sen tycker jag det är svårt att veta hur stora bröst som en viss storlek innebär. 65E tycker jag låter jättestort, men det är ju lika stora bröst som 75C… Jag vet verkligen inte hur stora bröst jag kan “gå med på” eftersom att det är så svårt att veta vad det innebär! Särskilt när jag har så litet band så låter ju allt så stort

Uppskattar verkligen all information jag kan få! Personliga upplevelser, känslan ni fått från att höra från andra, någon sida där man kan jämföra hur stora bröst ser ut på olika kroppar, vilken volym som olika storlekar har(!!), allt ni vill dela<3<3<3

Längd: 165cm, Vikt: ca: 60kg
Intresserad av: Bröstförminskning
Har nu: För stora och väldigt hängiga, använder knappt vanlig BH men storlek 65I/J 70H/I någonstans
Vill ha: Små bröst men vet inte hur mycket som går att ta bort.

Annons
2023, May 24 - 08:54
SJ80
SJ80's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 day ago
Silver
Joined: 2017-01-01 17:14

Jag har gjort en förminskning för flera år sedan, hade ca 850cc innan op, 75F
Det togs bort ca 325gr på varje bröst och då hamnade jag på en D-kupa...

175cm, 75kg, 2 barn
16/5-17 Bröstreduktion med ankarlyft (75F före op, efter op 75D)

19/11-22 Full bukplastik (1,1kg hud försvann, ej sydda muskler)

13/3-23 Bröstförstoring samt lyft (önskade fyllning i överpolen och ett rundare bröst)
Nordiska Kliniken, Patrik Höijer
Mentor Siltex round HP extra 325cc bakom

2023, May 26 - 22:38
MotherofEI
MotherofEI's picture
Offline
Last seen: 4 months 3 days ago
Silver
Joined: 2023-01-23 08:44

Hade nog liknande som du. Mellan 65-70 G/H men har även varit o nosat på 75 J/K

Jag landar på D eller liten E när allt är klart.
Jag gjorde en förminskning med ett bröstlyft/ ankarsnitt. Jättefint.
1/3 av brösten togs bort, ca 650 g bröst bort.

Jag måste säga att det är det bästa jag gjort. Bkoperationen är bra, den behövdes, men Brösten!
Vilken känsla och vilken skillnad att ha brösten balanserat placerat på kroppen där jag orkar bära upp dem.. wow! I det här läget skiter jag i om de blir fyrkantiga eller vad som..

Jag upplever dem inte som små utan mer behagliga och kvinnliga idag. Samt att jag kan ha rätt många Bhar från olika kedjor nu. Större valmöjlighet att faktiskt hitta fina underkläder. Wow!

Jag har nya bilder inlagda idag som du kan se skillnad.

Ang amning så har jag 2 barn, och amningen har inte funkat optimalt på någon av barnen trots läkarhjälp och diverse ting för att få det att funka.. Skapat enorm ångest helt ärligt.. det blev flaskbarn av båda till slut och det är ju att mannen kan hjälpa till när som. Få knyta an lika fint till sitt barn.
Att förminska brösten är lite som en revanch och att släppa det gamla.

Och JA alla argument att det är bra att amma för barnets skull och allt stämmer, men en del KAN inte och en del VILL inte. Så låt dig inte styras av det. Gör det du känner för. En harmonisk mamma är den bästa mamman. Om du hamnar där.

2 barn, 42 år , 163 cm , 69 kg
BH strl innan 65G

Älskar styrketräning men stöter på patrull med bålstödet vid tunga set och i mitt tunga yrke
. Hade vid konsultation på AK och NK tyvärr 6 cm diastas hela vägen från revbensbågen ned till blygdbenet ..
Bokad full stor bukplastik 12/4 hos Nordiska Sy ihop musklerna 🙏 + bröstförminskning med ankarlyft. Hos Marcus.E. Som är väldigt härlig. Han var riktigt peppad på denna operation.