Annons
1 post / 0 new
#1 2024, January 3 - 10:42
Aah93
Aah93's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Brons
Joined: 2019-03-01 17:12

Fettsugning ridbyxlår

Lite info om mig: jag är 30 år, fullt frisk, väger 54 kg på 167 centimeter (strax under normalviktig) och tränar 3-4 gånger i veckan. Jag är överlag nöjd med min kropp förutom ett område: låren. Jag har så kallade ridbyxlår. För er som undrar hur det ser ut så kan ni googla på det. Det är delvis genetiskt eftersom jag ser att min syster har det också - dock är det större hos mig vilket skulle kunna bero på att jag har käkat p-piller i långa perioder. Tydligen finns det forskning som visar att det kan finnas ett samband där. Det jobbigaste är att det är ojämnt - på vänster sida är det betydligt "bulligare" jämfört med höger sida.

Jag var inställd på att göra operationen på ArtClinic efter att jag hade läst på en blogg om en tjej som hade samma problem och gjort samma operation hos Mats von Wachenfeldt (länk till inlägget https://styleelin.com/2019/03/19/fore-efter-tva-manader-efter-fettsugning/) . Jag var på konsultation hos Mats och det kändes väldigt bra. Dock fick jag veta att de lägger ner kliniken januari 2024, så därför behöver jag hitta en ny kirurg och klinik.

Så nu till min fråga - vilka har gjort fettsugningar och är nöjda med resultatet? Hos vem har du gjort det hos? Om du har opererat låren är jag extra intresserad.

Bor i Göteborg men kan tänka mig att åka överallt i landet om det är en kompetent kirurg.

Annons