Annons
1 post / 0 new
#1 2022, October 2 - 01:38
Nady4
Nady4's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Brons
Joined: 2020-04-21 19:47

Bbl och bröst samtidigt

Jag har bokat min operation om 2 veckor på nordiska kliniken, det blir en hel makeover typ. Men jag har ett problem.
Jag ska göra en bbl där jag ska fettsuga armar och rygg+ transplantera det till rumpan vid första operationen.

Sen ska jag vänta ca 6 veckor och även fettsuga framsidan då magen, midjan, låren och så ska jag fettsuga hals/käklinje också och transplantera allt det till rumpan/höfterna.
Samtidigt som jag gör det här ska jag göra bröstlyft+Vårtgårdsförminskning+byte av mina implantat (från 320cc till 570cc/620cc)

Som ni ser så blir det väldigt mycket på en gång. Första operationen är ju ändå okej för då kan jag sova på magen efteråt men hur fasen ska jag kunna sova efter den andra operationen om jag varken får ligga på rumpan eller brösten? Kan man sova på sidan efter en sån bröstplastik? Jag är ensamstående mamma till en fyraåring också kommer jag klara av att ta hand om honom själv efter brösten är fixade? Gör det ondare att byta implantat än det gjorde när man la in dom?
Anledningen till att jag ska göra allt på en gång är för att det blir billigare och skulle typ aldrig ha råd med allt annars, nu betalar jag 151 om jag skulle göra allt separat skulle det bli minst 200, bara hakan kostar ju liksom 35 egentligen.. sen är det ju bättre att få allt gjort på en gång och bli återställd snabbare… eller?

Annons