Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2011, January 10 - 13:02
warrior
warrior's picture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-12-13 11:19

Bedömning

Ja då har jag tackat nej till en bedömning för bukplastik inom landstinget. Jag vill bli av med min mage men det känns som att det inte är värt det. Nu är det bara att spara pengar och göra det privat.
Jag vill inte låter negativt men jag har dåligt erfarenhet av denna kliniken och jag vågar inte göra en till op. hos dem. SSK på kliniken var väldigt otrevlig när jag pratade med henne ang. operationen för ett tag sedan. Usch jag vet inte!!!!

Har gjort en bröstförminsknig, funderar på bukplastik samt ärrkorrektion

Annons
2011, January 10 - 23:59
laura2 (not verified)
laura2's picture

vad är det för klinik? och vad är det för dålig erfarenhet?

det är dyrt, men såå värt pengarna, för mig i alla fall!

2011, January 12 - 12:54
Zazziz (not verified)
laura2's picture

Varför inte gå på bedömningen och sedan ta ställning till operation där eller inte? Blir du godkänd har du ju även rätt att utnyttja valfrihet i vården och operera dig någon annanstans, funkar iallafall i vissa landsting... (det är en rättighet man har i hela landet, men på vissa ställen gör dem allt för att sätta käppar i hjulet...)

Jag gjorde en landstingsoperation för en dryg månad sen, hade typ bara hört negativt om detta sjukhus innan och hade väldigt låga förväntningar på resultatet. Men det blev bra trots allt, jag är nöjd med min mage! :)

2011, January 12 - 13:05
sara2barn (not verified)
laura2's picture

ja! varför inte gå på bedömningen och se vad de säger??! :) har sett en del tjejer här som j tror har fått betalt av landstinget men sen fått välja klinik själva!! nu minns jag inte vad någon av dem heter men se dig runt här inne! alla är så hjälpsamma :)

Annons
Annons
Annons
Annons